Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Romantickou dárkovou sadu vonných olejů Bugala

10.06. - 16.06. 2024 | Aktuální soutěže
Bugala







Nalaďte se na letní lásku

s Romantickou dárkovou sadou 

vonných olejů Bugala


Léto je na dohled a s tím se pojí i všudypřítomná romantika, která ke krásnému letnímu období neodmyslitelně patří. Voda, sluníčko, tanec, láska… Víte, co vám ale ještě víc pomůže zapomenout na každodenní rutinu všedních dnů? Přimícháte-li do tohoto letního koktejlu i špetku nádherných vůní. Romantická dárková sada tří vonných olejů od rodinné firmy Bugala vám pomůže naladit se na letní lásku a získat ji. Vonné oleje Z lásky pro tebe, Romance a Královna noci vtisknou lásku do každého okamžiku vašeho dne.

Vonný olej Z lásky pro tebe je dokonalou harmonií sladkého ovoce, květinové něžnosti a jemného dřevitého tónu. A jak projevit lásku beze slov? Je mnoho způsobů, ale s naším olejíčkem můžete lásku vyjádřit nádhernou vůní. Vonný olej Romance je jedinečnou směsí vůní, která vás zavede do světa romantiky a vášně. Není to jen pouhá vůně, je to cesta do samého srdce lásky. Vonný olej Královna noci vás zahalí do tajemné květinové vůně a zhmotní vám vaše sny. Jemná ovocná a mošusová vůně vtiskne domovu tajemství a smyslnost.

Vonné oleje Bugala jsou exkluzivní směsí éterických olejů a aromatických látek. Základ jejich parfémových kompozic tvoří vysoký obsah vonné složky (40 – 60 %) a díky tomu jsou vonné oleje krásně intenzivní a dlouhotrvající. Ve firmě dbají na výběr těch nejkvalitnějších surovin a odborné a profesionální namíchání všech složek. Díky tomu jsou vonné oleje Bugala ucelené a dokonale sladěné.

Vonné oleje Bugala jsou k dostání na internetových stránkách www.kvalitniesence.cz a ve vybraných obchodech a květinářstvích. Vonné oleje lze využít k inhalaci. Nepoužívejte na pokožku neředěný olej, není určený k vnitřnímu užití.

Romantická sada Bugala















Pravidla soutěže:
Soutěž o Romantickou dárkovou sadu vonných olejů Bugala probíhá od pondělí 10. června do neděle 16. června 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá Romantickou dárkovou sadu vonných olejů Bugala.

.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne  17. června 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. července 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách www.kvalitniesence.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !