Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o romány S láskou z Riviéry a V lásce a válce

13.03. - 19.03. 2023 | Aktuální soutěže
V lásce a válce
























 

HISTORICKÝ ROMÁN O LÁSCE A ODVAZE

ZA ŠPANĚLSKÉ VÁLKY OD MAGGIE BROOKES


Mladá Angličanka Lucy se v roce 1936 vydává do občanskou válkou sužovaného Španělska. Jako dobrovolnice chce pomáhat místním uprchlíkům, ale to není jediný motiv její cesty. Hodlá taky najít a přivést domů Toma a Jamieho, své nejlepší přátele z dětství, kteří tu bojují každý na opačné straně války. Lucy se ocitá v centru zuřícího konfliktu a musí čelit děsivé realitě chudoby a nejistoty. Brzo se ale ukazuje, že láska překoná i ty největší hrůzy. Nakladatelství Domino vydává historický román V lásce a válce (Acts of Love and War) od Maggie Brookes (469 Kč).

Děj knihy se soustředí na Lucy, která se přidává ke kvakerům, a na její práci s uprchlíky. Ti se snaží před válkou zachránit, ať už útěkem uvnitř země nebo do zahraničí.  Zároveň se snaží přivést oba bratry k rozumu a přimět je k návratu do Anglie, než se jim něco stane. Tom bojuje po boku republikánů a jeho bratr Jamie, který je katolík, se kloní na stranu generála Franca, a pracuje jako zahraniční korespondent pro katolické noviny. Lucy Toma ani Jamieho k odchodu nepřesvědčí, ačkoli se s oběma ve Španělsku setká. Prostřednictvím dopisů, které si s nimi vyměňuje, se dozvídáme i o tom, jak válku prožívají oni - každý na jiné straně.


S láskou z Riviéry

JULES WAKE POSÍLÁ

LÁSKYPLNÝ VZKAZ Z RIVIRÉRY


Co když je tím pravým… on? Prosluněný příběh od autorky romantických bestsellerů Jules Wake zavede čtenáře, či spíše čtenářky, na Azurové pobřeží, kde by se měl uzavřít vztah hlavní hrdinky a slavného herce.  S láskou z Riviéry (449 Kč) vydává nakladatelství Motto.

Carrie vede klidný život po boku dlouholetého přítele Alana, před kterým skrývá jedno tajemství. Její život je poměrně stereotypní – učí ve škole a jedním z mála povyražení je pro ni kino se sestrou Angelou a pubertální neteří Jade. Když ji Alan požádá o ruku musí se konečně odhodlat uzavřít jednu podstatnou kapitolu své minulosti. To, co skrývá před Alanem je totiž fakt, že už je vdaná. V době nespoutaného mládí a neomezených možností se provdala za herce Richarda Maddoxe, ze kterého se časem stala hvězda první velikosti.


Pravidla soutěže:
Soutěž o romány S láskou z Riviéry a V lásce a válce probíhá od pondělí 13. března do neděle 19. března 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z knižních novinek S láskou z Riviéry a nebo V lásce a válce od nakladatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. března 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. dubna 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství Albatros media

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !