Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o romány Troufalá vášeň a Klub nadějných žen

19.02. - 25.02. 2024 | Aktuální soutěže
Troufalá vášen
























Troufalá vášeň

Penelope Douglasová


Když se Jordan nastěhuje k otci svého přítele, má to být jen dočasné řešení komplikované situace. Jenže Pike Lawson se jí brzy začne dostávat pod kůži. Oba vědí, že by se svým touhám neměli poddat, a snaží se s nimi bojovat. I kdyby to nebyl Coleův táta, pořád je mu osmatřicet a jí jen devatenáct. V jedné domácnosti se však vzájemné blízkosti vyhnou jen těžko.
Klub nadějných žen


Klub nadějných žen
Elyssa Friedland


Když čtveřice kamarádek končila střední školu, každá z nich měla odvážné představy o úspěšné budoucnosti. V ročence byla jedna z nich označena za budoucí prezidentku, od druhé se očekávalo, že přijde na to, jak vyhrát boj s rakovinou, třetí by měla jednou mít michelinskou restauraci a čtvrtá se měla objevit mezi nejbohatšími Američany v žebříčku Forbes 400. Když se o pětadvacet let později sejdou na školním srazu, zjistí, že ani jedna z nich není v životě spokojená. Ale není ve třiačtyřiceti ještě brzo rezignovat a nepokusit se se životem něco udělat?



Pravidla soutěže:
Soutěž o romány Troufalá vášeň a Klub nadějných žen probíhá od pondělí 19. února do neděle 25. února. 
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jeden z výše uvedených románů  romány Troufalá vášeň nebo Klub nadějných žen od nakladatelství Ikar.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  26. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Knižního klubu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !