Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o růžovou dětskou chůvičku Tesla Smart Camera Baby

11.07. - 17.07. 2022 | Aktuální soutěže
TESLA camera baby












Chytrá kamera,

která pohlídá vaše děti


Nejeden rodič už seznal, že mít v dětském pokojíčku chůvičku se zkrátka vyplatí. A záběry z těchto kamer rozhodně neslouží pouze k pobavení, když pak třeba sledujete, co vaše dítko vyvádí v noci. V první řadě jde samozřejmě o bezpečnost. Víte, že si můžete pořídit i tzv. chytrou chůvičku? Třeba tu od Tesly, která se vyrábí v holčičím růžovém provedení i v šedé barvě pro chlapečky.

A jaké jsou vlastně ty „chytré“ funkce chytrých chůviček? Tzv. chytré chůvičky nejen že nevyžadují náročnou instalaci, ale také se velmi snadno ovládají – samozřejmě prostřednictvím aplikace v mobilním telefonu. Tesla Smart Camera 360 Baby

Chytré dětské chůvičky od Tesly přenášejí obraz a zvuk prostřednictvím internetu, takže můžete vaše ratolesti zkontrolovat skutečně odkudkoli, a to díky aplikaci Tesla Smart, která je navíc v češtině. Navíc jsou vybavené detekcí pohybu a zvuku, aby vás ihned upozornily, že se v dětském pokoji něco děje, ať už je to dětský pláč, nebo třeba rozbité okno.

Tesla Smart Camera 360 Baby slouží jako moderní náhrada dětských chůviček. Kamera nejen že umožní na dálku dohlížet na spící či hrající si dítě, ale také kontroluje teplotu a vlhkost v místnosti.

Obousměrná komunikace přes mikrofon a reproduktor umožní rodičům utišit plačící miminko a když ani tak nemůže dítě usnout, zahraje mu kamera ukolébavku.

Díky kvalitní kameře jsou záběry opravdu pěkně ostré, a to dokonce i za tmy. Navíc stojí za zmínku, že můžete nastavit funkci aktivního sledování, kdy se pak kamera sama otáčí podle toho, jak váš drobeček putuje po pokojíčku. Kameře tedy nic neuteče.  

Tesla Smart Camera BabyNavíc si můžete kdykoli později projít záznam uložený na paměťové kartě vložené v kameře, nebo automaticky nahrávaný do cloudového úložiště. A to už pak může jít i o tu zábavu, třeba pro celou rodinu.

Tesla Smart Camera 360 Baby se vyrábí v růžové variantě pro holčičky a v šedé pro chlapečky. Je kompaktní, pěkná, a navíc díky silikonovým ouškům i roztomilá. Běžná cena je 1590 Kč.


Pravidla soutěže:
Soutěž o růžovou dětskou chůvičku Tesla Smart Camera Baby probíhá od pondělí 11. července do 17. července 2022.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož  REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


1 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá růžovou dětskou chůvičku Tesla Smart Camera 360 Baby.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. července 2022 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra budou výherci doručena do 20. srpna 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách značky TESLA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka