Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o skvělé vánoční čtení od nakladatelství Albatros media

6.12. - 12.12. 2021 | Aktuální soutěže
Margit Slimáková






















Margit Slimáková:

Osobní receptář pro zdraví a pohodu


Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví.
Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců. Přináším vám je ve své druhé knize, která je opět velmi osobní. A co všechno se v ní dozvíte? Třeba kdy a co jíst, jak předcházet nemocem nebo jak odolávat diktátu módy a zůstat sám sebou. Za každým doporučením je moje vlastní zkušenost. Využijte ji pro své zdraví, pohodu a spokojenost!


Jóga pro hubnutí a očistuJóga pro hubnutí a očistu

Zuzana Klingrová


Dostaňte se do životní formy s oblíbenou lektorkou jógy!
Jak ve spleti nefunkčních diet a očist najít cestu, která skutečně vede ke štíhlému a zdravému tělu? Zkušená lektorka jógy a jógové terapie Zuzana Klingrová připravila srozumitelný návod pro každého, kdo chce definitivně zhubnout a získat tělesnou i duševní rovnováhu. Očistěte svůj organismus a dostaňte se na ideální váhu podle jógy a ájurvédy – od vhodné stravy přes jógové pozice, dechová cvičení i meditaci až po ájurvédské recepty na vaření pro každý den.

Miroslav Karas: A odkud bych asi tak byl?


Miroslav Karas: A odkud bych asi tak byl?

Zážitky zahraničního korespondenta z Ruska


Rusko očima českého zahraničního reportéra
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry. Jaké to je být novinářem v zemi, která svobodě slova příliš nepřeje? Sbírka barvitých zážitků i příběhů místních obyvatel vás vtáhne přímo do centra dění.


Do hrobu si to nevemu



Do hrobu si to nevemu

Karel Šíp


Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice
Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit. Takže se třeba dočteš, jak jsem poznal Karla Gotta a co jsem o něm zatím nikomu neřekl. Představím ti i svůj názor na přistání na Marsu. A nejrůznější záhady. Ty mě zajímaly odjakživa. Víc už musíš zjistit sám – snad se u toho zasměješ v míře vrchovaté.


Milá Bene

Milý Bene

Halina Pawlowská


Když v lidech láska dřímá, tak je to príma
Milý Bene… tak začínají všechny příběhy, pocity a vzpomínky, které si autorka vyměňuje s bratrem své první lásky. Z očí do očí by si toho určitě tolik neřekli, ale dopisy unesou intimní tajemství, trapasy, kritiku a také v nich lze vyjádřit touhy a naděje, že i když člověk stárne, nic se neděje! Existuje totiž i láska na tisící pohled, protože láska se nedá omezovat ničím. Rozhodně ne kontinenty, vlastními i cizími dětmi, a už vůbec ne věkem!


Pravidla soutěže:
Soutěž o vánoční čtení od nakladatelství Albatros media probíhá od pondělí 6. prosince do 12. prosince.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z výše uvedených novinek od nakladatelství Albatros media.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. prosince 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 31. prosince 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď najdete na stránkách Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc