Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o skvělou zábavu s deskovými hrami EFKO

6.12. - 12.12. 2021 | Aktuální soutěže

EFKO - hra Piccasso
















Výhrou je být spolu – a to nejen o svátcích

&

Dobrá zábava s deskovými párty hrami od firmy EFKO


Společenské hry firmy EFKO-karton, s. r. o. z Nového Veselí rozvíjí již téměř tři dekády zdravou soutěživost a rivalitu. Jejich hlavním benefitem není jen pocit z vítězství, ale také fakt, že při hře trávíme čas v rodinném kruhu nebo s přáteli, zažíváme pocit vzájemné sounáležitosti a blízkosti. Právě o to jde především nyní, v období přicházejících vánočních svátků a novoročních oslav. Svět společenských her zažívá svůj velký boom a těší se stále větší oblíbenosti při rodinných a přátelských setkáních.

Fast foodNezanedbatelnou část sortimentu firmy EFKO tvoří i postřehové a párty hry. Některé z nich jsou vhodnou alternativou pro společně stráveny čas při zážitkových činnostech, které nemusí být jenom zdrojem zábavy, ale také rozvoje různých dovedností a schopností jak dětí, tak i dospělých. Mezi ně patří například netradiční novinka určená ryze pro dospělé s názvem Hvězda večírku. Mezi další patří hra Fast food nebo Mish Mash. Trávit volný čas bez využití moderních technologií může být v současné době přicházejících svátků velkou příležitostí k upevnění mezilidských vztahů. Prožijme letošní Vánoce a Silvestr s těmi, které máme rádi. Třeba u zábavné stolní hry. A nezapomeňme, že cíl není vyhrát, ale být spolu.

Hra s názvem ‘Fast food‘ není vůbec nezdravá. Naopak, bystří postřeh hráčů, jejichž úkolem je co nejrychleji vykrývat přicházející objednávky, stejně jako obsluha ve fast-foodu. Kdo má připraveno první, cinkne na kovový zvonek a získává nejvyšší zpropitné. Zajímavostí je, že tato hra byla vytvořena ve spolupráci s celosvětově úspěšným dánským tvůrcem her Martinem N. Andersenem. Cena hry je 349 Kč.

Mish-MashNejbystřejší hráč se stane vítězem i v další hře s názvem ‘Mish-Mash‘. Mish-Mash je skvělá postřehová hra, ve které vítězí ten, kdo nejrychleji najde správný obrázek v záplavě ostatních. Stačí určit obtížnost hry a překvapit protihráče bleskovou reakcí. Mish-Mash je určen pro dva a více hráčů a je vhodný pro děti od šesti let. Maloobchodní cena hry je 429 Kč.

Pro malé i velké je určena další rodinná hra s názvem Picasso, která rozvíjí kreativitu a komunikační schopnosti hráčů. Ti mají k dispozici pomyslné malířské plátno, dřevěné tyčinky, provázek a různé geometrické tvary. S jejichž pomocí má ‘malíř‘ znázornit obrázek z vylosované kartičky. Ostatní hádají, co ‘umělec‘ právě vytváří. To vede k mnoha humorným situacím, kreativním nápadům a o odlehčené zábavě. Cena hry je 449 Kč.


Pravidla soutěže:
Soutěž o deskové hry EFKO probíhá od pondělí 6. prosince do 12. prosince.   
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z výše uvedených deskových her EFKO.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. prosince 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 23. prosince 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď najdete na stránkách EFKO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík