Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o speciální krém SynCare White Action pro trvalé odstranění pigmentace

26.09. - 2.10. 2022 | Aktuální soutěže

SynCare White Action

















Trápí Vás pigmentové skvrny? Zvýšenou produkci melaninu může způsobit nejen slunce, ale také hormonální změny a hyperpigmentace souvisí také se stármutím pokožky.

Vyzkoušejte speciální krém WHITE ACTION.


JE 1. ČESKÝM KOSMETICKÝM PŘÍPRAVKEM PRO ZESVĚTLENÍ PIGMENTOVÝCH SKVRN.


V roce 2000 se odborníci v Syncare Plus, společně s docentkou Jarmilou Rulcovou, přední českou dermatoložkou, začali zabývat kyselinou azelaovou. Tato přírodní látka se používá pro léčbu akné, ale v západních zemích byly již na přelomu tisíciletí běžně k dostání přípravky, které ji využívaly pro zesvětlování pigmentu. Již koncem roku 2000 Syncare Plus uvedla jako první česká firma na náš trh krém pro zesvětlování pigmentu White Action.SynCare White Action
Od té doby prošel řadou inovací, které posílily efekt přípravku i komfort aplikace. Můžete se na něj spolehnout. Dokonale „zmizíkuje“ nechtěné pigmentace a zanechává pleť bez poskvrnky.

Odstraní pigmentace  a projasní pleť.


Syncare White Action je speciální přípravek pro trvalé odstranění pigmentací především v obličeji. Jemný krém s obsahem kyseliny azelaové, která se běžně vyskytuje v ovoci, kombinuje depigmentační účinky s celkovým projasněním a liftingem pleti.
Pokud nemáte výrazné pigmentace a potřebujete pleť jen oživit a vypnout, zkuste ho použít jako masku. Budete překvapeni, jak pleť osvěží. Proti pigmentacím aplikujte White Action na podzim nebo v zimě po dobu 3 měsíců, kdy se zdržíte pobytu na slunci.
K zakoupení v e-shopu a kosmetických studiích značky.


Pravidla soutěže:
Soutěž o speciální krém SynCare White Action probíhá od pondělí 26. září do neděle 2. října 2022. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají speciální krém SynCare White Action pro trvalé odstranění pigmentace.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. října  2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. října 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !