Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o sportovní masážní set ALPA

18.01. - 24.01. 2021 | Aktuální soutěže

Je čas plnit předsevzetí.


Patřilo k nim více pohybu? Pak jste na dobré cestě a s ALPOU SPORT to zvládnete. Ať se chystáte vyběhnout, na turistiku, do fitka nebo na lyže, vyplatí se, mít ji u sebe. Každý start je totiž s ALPOU Sport jednodušší a pohyb radostnější.

Sportovní emulze krásně rozehřejí svaly a připraví tělo fyzickou zátěž a pokud to přeženete, přinesou úlevu namoženým svalům i kloubům. Emulze Relax i ALPA SPORT gel uleví od napětí nebo bolesti po zvýšené námaze. Alpa stojí při vás už 108 let.

ALPA Sport Star hřejivá emulze START

se zázvorovým extraktem a kafrem prokrví a zahřeje svaly a tím je připraví na vyšší zátěž. Výborně zafunguje na zatuhlé svalstvo, které uvolní a zbaví bolesti. Obsažený kreatin regeneruje pohybový aparát a tak zlepšuje fyzickou kondici.
Neváhejte ji použít i když vás čeká třeba fyzická práce nebo se cítíte jako rozlámaní.
Balení 210 ml za cenu: 67 Kč

ALPA Sport Star chladivá emulze RELAX

uvolní svaly po námaze. Emulzní masáž dopřeje svalům uvolnění a relax po sportu nebo fyzické námaze. Mentol a silice ze sibiřské jedle uvolňují svaly, obnovují rovnováhu a podporují jejich regeneraci. Přípravek odstraňuje svalové napětí a s ním spojené bolesti. Mentol postižená místa příjemně zchladí a kreatin pomůže dostat se zpět do kondice.
Balení 210 ml za cenu: 61 Kč
ALPA sport



Pravidla soutěže:
Soutěž o sportovní masážní set ALPA probíhá od pondělí 18. ledna do 24. ledna. 

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají sportovní masážní set ALPA s masážní emulzí chladivou a hřejivou.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. ledna 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 25. února 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce naleznete na Alpa.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !