Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o startovací balíčky KetoMix

18.01. - 24.01. 2021 | Aktuální soutěže
Asijská polévka KetoMix














Dáváte si za novoroční předsevzetí ZHUBNOUT?


A bojíte se, že to bude těžké a vy to (možná jako mnohokrát předtím) zase nezvládnete? Vsaďte na dietu KetoMIx, se kterou zhublo už více než 100 000 lidí. KetoMix - to je chutná a účinná metoda hubnutí, která vás bude bavit, a navíc s vaše nechtěná kila budou mizet rychle a bez cvičení. Vyhrajte startovací balíček KetoMix diety a v novém roce začněte JINAK.

Nepřepalte začátek


Říká se, s chutí do toho a půl je hotovo. To je sice pravda, ale pozor na přílišné počáteční nadšení. Pokud se 1. ledna pustíte do tvrdého cvičení, aniž byste se předtím hýbali, přivodíte si přinejmenším svalovou horečku. Všechno chce svůj čas. Začněte postupně a intenzitu zvyšujte. Hlavní je pravidelnost. KetoMix - změňte jídelníček

Jídlo je 70 % úspěchu


Pokud chcete zhubnout, budete muset změnit jídelníček. Jíst pravidelně, hlídat si pitný režim a hlavně sledovat, co a kolik toho jíte. Vždy je lepší svěřit se do rukou odborníků, kteří vám dietu dodají na klíč a vy tak nemusíte zdlouhavě nic studovat ani řešit. A právě od toho jsou tu dietní programy KetoMix. Ty jsou založeny na principech proteinové, nízkosacharidové a ketonové diety. S pomocí KetoMixu zhubnete rychle, bezbolestně a trvale. Omezíte nebo úplně zredukujete i zdravotní problémy, které kvůli nadváze nebo obezitě možná máte.

KetoMixZákladem je omezení sacharidů


Naše tělo pracuje i díky makroživinám - tedy proteinům, sacharidům a tukům. Když omezíte jeden z nich, jmenovitě sacharidy, tělo je musí nahradit něčím jiným, aby mohlo nadále fungovat. A tak samo začne produkovat ketony, které si tvoří z vlastních tukových zásob. A tím pádem začnete hubnout. Jednoduše řečeno, omezíte sacharidy, a pokud máte zásoby tuku, tělo ketony využije jako náhradní zdroj energie. A tak hubnete rychle a bez sebemenší námahy.


KetoMix dieta vám poskytne vše,

co pro hubnutí potřebujete!


KetoMix dieta vám poskytne jídla na celou dobu hubnutí. K ruce budete mít výživové poradkyně, které vám zdarma zodpoví všechny vaše dotazy. Na www.ketomix.cz si vyberete z široké nabídky jídel – od koktejlů přes proteinové tyčinky, kaše či pudinky až k omeletám a polévkám, pečivu nebo těstovinám. V nabídce nechybí ani slané pomazánky, sušené maso a sušenky. Chutě na sladké zaženete perníkem, nízkosacharidovými čokoládami a čokoládovými krémy. A dovolit si můžete i sklenku KetoMix vína denně. Více na www.ketomix.cz.


Pravidla soutěže:
Soutěž o startovací balíčky KetoMix probíhá od pondělí 18. ledna do 24. ledna 2021.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěžíDetox KetoMix

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají startovací balíček KetoMix + dárek KetoMix detox.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. ledna 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 285 února 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce naleznete na webu KetoMix.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda