Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o ubrousky Colour Catcher pro praní bez nehod

4.12. - 10.12. 2023 | Aktuální soutěže
Clour Carcher Max Protect























Praní bez nehod? 

S ubrousky Colour Catcher to zvládne opravdu každý


Různobarevné kousky oblečení dokážou potrápit i ty, kdo se věnují praní a domácím pracím pravidelně. Vyhněte se nehodám se zabarvením oblečení.

Asi nikoho nepotěší, když se z bílé barvy stane šedá nebo když se pánská košile obarví do růžova. S revoluční technologií ubrousků Colour Catcher Max Protect, která přitahuje barviva uvolněná do pracího roztoku, se vyhnete nehodám při praní. Ubrousky se jednoduše chovají jako magnet. Přitáhnou a udrží jakákoliv barviva uvolněná do vody z praných textilií. Zároveň chrání barvy před jejich zešednutím, a tak oblečení zůstane jako nové i po několika vypráních. Celý trik je založený na fyzikálním principu, a proto se Colour Catcher 2v1 Protect & Revive Colourschemikálií nemusíte obávat. Ubrousky jsou vyrobené ze 100% přírodního materiálu a po použití je můžete jednoduše vyhodit do koše na papír, jelikož jsou recyklovatelné. Díky praní různobarevného oblečení dohromady odpadá složité třídění, takže šetříte svůj čas, a protože nemusíte spouštět tolik pracích cyklů, šetříte také vodu a energii.

Ubrousky Colour Catcher 2v1 Protect & Revive Colours, jsou určeny pro všechny typy barevného prádla s důrazem na obnovu barev ve vláknech, aby si oblečení udrželo barvy déle jako nové. Jsou vyrobeny ze 100% přírodního materiálu a také jejich obal je čistě z recyklovaného papíru.

Colour Catcher 2v1 Protect & Revive White

S ubrousky Colour Catcher 2v1 Protect & Revive White na bílé a světlé oblečení krásně oživíte barvu a bílá bude ještě bělejší. Zároveň chráníte své oblečení před vyblednutím a zašednutím. S nevýraznými kousky v šatníku se tak můžete nadobro rozloučit.

Colour Catcher Max Protect Eco
Prací ubrousky Colour Catcher Max Protect Eco nejenže pomáhají chránit oblečení během praní, takže si ho můžete užívat déle, ale berou ještě navíc ohled na přírodu. Biologicky odbouratelné ubrousky Colour Catcher Eco jsou vyrobené ze 100% přírodních vláken a jsou bez parfémů. Jejich obal je 100% recyklovatelný a obsahuje trávu získanou z nevyužívaných travnatých porostů. Výroba z trávy produkuje méně CO2 emisí a spotřebovává méně vody a energie v porovnání s výrobou buničiny ze dřeva.

Pokud potřebujete intenzivnější péči, sáhněte po sáčcích Colour Catcher + Hygienic Clean 2v1 Multi Action. Kromě péče o barvy se postarají i o hygienickou čistotu vašeho oblečení. Povrch sáčků zachytává barvy uvolněné do vody během praní různě barevného oblečení. Prášek uvnitř sáčků zajišťuje důkladnou hygienickou čistotu vašeho prádla. Jsou vyrobené ze 100% přírodního materiálu a jejich obal je z recyklovaného papíru.


Colour Catcher + Hygienic Clean 2v1 Multi ActionPravidla soutěže:
Soutěž o ubrousky Colour Catcher pro praní bez nehod probíhá od pondělí 4. prosince do neděle 10. prosince.  
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček s ubrousky Colour Catcher pro praní bez nehod.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. prosince, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách K2r Colour Catcher
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !