Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.05. 2024
Dnes má svátek Vilém
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vánoční dárkové sady Coconut od Brazil Keratin

20.11. - 26.11. 2023 | Aktuální soutěže
vánoční sada Brazil Keratin






















Listopad je tady a to znamená jediné – svátky se blíží!


Není čas ztrácet čas, a proto jsme pro Vás připravili krásně balené vánoční sety s vlasovou a pleťovou kosmetikou. Pojďte si ty letošní vánoce udělat opravdu klidné a radostné.
Nákupem u nás na eshopu se vyhnete pobíhání po obchodních centrech, vyřešené dárky budete mít s předstihem doma a vy se můžete začít těšit na nejkrásnější období v roce.

A co ve vánoční krabičce Coconut od Brazil Keratin najdete? Asi víte, že v zimě vlasy trpí hned z několika důvodů. Vítr, mráz, vytopené místnosti a následné přechody do chladu jim ubírají na lesku a hydrataci. Výsledkem jsou vlasy krepaté, polétavé se sklonem k lámání. V tomto období je, více než kdy jindy, důležitá výživa, i když máte pocit, že vlasy máte spíš mastné. Hydratační péče jim rozhodně neuškodí, naopak, stačí se při aplikaci kondicionéru a masky vyhnout oblasti kořínků. pomohou vlasy udržet zdravé a lesklé.

Vánoční dárková sada Christmas Coconut je novinkou letošního roku! Nejen krásné balení ale i skvělým výběrem produktů potěší tento set každou ženu.
vánoční sada Brazil Keratin

Pravidla soutěže:
Soutěž o vánoční sady Christmas Coconut od Brazil Keratin probíhá od pondělí 20. listopadu do neděle 26. listopadu. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají vánoční dárkovou sadu
Christmas Coconut od Brazil Keratin.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. listopadu výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Brazil Keratin
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !