Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Vánoční sady tělové péče SynCare

13.11. - 19.11. 2023 | Aktuální soutěže
kosmetika SynCare







Dopřejte si koupel s vůní Vánoc


Každý rok nás Vánoce okouzlí svou vůní, pohodou a taky celou řadou překvapení. Dopřáváme si více než jindy, obdarováváme přátele i blízké a užíváme si jejich jedinečnou atmosféru.

Jejich vůni a pohodu letos SynCare přináší také do vaší koupele, kterou ozvláštní a dopřeje vám cítit se skvěle.
SynCare micelární tělová pěna
Koupel patří k příjemným každodenním rituálům. Může být povzbuzením nebo naopak zklidněním po hektickém dni, detoxikační jako součást celkové očisty, bublinková, bylinná nebo jiná podle toho, jak se cítíte.  Každopádně by měla pečovat o vaše tělo a jeho celkovou pohodu.  Zpříjemnit si ji můžete různě, ideálně pomocí přípravků, které lahodí nejen smyslům, ale i pokožce.
Taková je SynCare micelární tělová pěna, která vás přesvědčí, že běžným mýdlům odzvonilo. Jde limitovanou edici, výjimečnou svou vůní Vánoc.
Oceníte její nadýchanou, extra jemnou texturu, která mění koupel v příjemné pohlazení. Pokožku těla šetrně vyčistí a současně jí poskytne jedinečný pocit relaxace. Micely oleje šetrně odstraní pot, maz a nečistoty, aniž by došlo k narušení ochranné bariéry kůže. Pěna pokožku zbytečně nevysušuje, právě naopak. O zachování vláčnosti kůže se starají mikro elementy arganového oleje, neznatelně rozptýlené v pěně.
Vánoční sada TĚLOVÁ


Příjemné překvapení slibuje

dárková kazeta SynCare obsahuje kompletní tělovou péči, o kterou se postará 100% kyselina hyaluronová. Jemný tělový šampon, výživný balzám a krémy na ruce i nohy vám umožní, udělat si z každodenní hygieny příjemný rituál. Budete překvapeni, jak zjemní a vyhladí pokožku na všech místech těla.

Tělovým balzám a šampon SynCare
s vitamíny a 100% kyselinou hyaluronovou, dává pokožce potřebnou hydrataci i výživu a díky tomu ji dokáže vyhladit a zjemnit. Balzám má lehkou texturu, snadno se vstřebává a pokožku zanechává sametově hebkou a vláčnou. Potěší vás jemná parfemace obou i vaše svěží, provoněné tělo. Kyselina hyaluronová v kombinaci s vitamínem C omlazují a dlouhodobě hydratují pokožku. Syncare krém na ruce se zesvětlujícími enzymy a konopným olejem zjemní, chrání a potlačí pigmentace namáhané pokožky rukou.
Změkčující krém PediCALX  s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové a glycerinu zaručuje šetrné změkčení otlaků. Účinně regeneruje kůži chodidel.


Pravidla soutěže:
Soutěž Vánoční sady tělové péče SynCare probíhá od pondělí 13. listopadu do neděle 19. listopadu 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají Vánoční sadu tělové péče kosmetiky SynCare.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. listopadu výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !