Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Veli-koko-noční nadílku pro koledníky od Mixit

11.03. - 17.03. 2024 | Aktuální soutěže
Mixit Velikonoce


















Není to jen o vajíčkách, ale Mixit jich letos dal

do nadílky opravdu hodně a stojí za to


Ukažte, že máte za ušima, a namixujte pro koledníky košík zdravých dobrot. Mixit si přichystal Veli-koko-noční kalendář v novém kabátku, a vůbec poprvé přichází s Veli-koko-noční granolou. Pilné byly i slepičky, pokud se tedy nečinila ta vaše, nezoufejte. Slepičky od Mixit mají zásoby vajíček v 5 nových příchutích pro všechny koledníky a kolednice.

 

Veli-koko-noční kalendář, 699 Kč

 
Veli-koko-noční kalendář, 699 KčNemusíte otevírat jen dveře koledníkům. Co takhle si každý den Pašijového týdne otevřít okénko Veli-koko-nočního kalendáře? Skrývá se za ním sladké překvapení, které vás rozveselí stejně jako koledníci, navíc vám ale dodá energii před nimi utíkat. Kalendář obsahuje celkem 9 barevně odlišených krabiček s pořádnou náloží zdravého mlsání. A kromě mlsných jazýčků si na své přijdou i kreativní duše – na přední straně kalendáře vás čekají vajíčka k nazdobení a uvnitř samolepky, které jim budou zaručeně slušet.
 
 

Veli-koko-noční granola

 
Letošní Velikonoce si můžete pochutnat na Veli-koko-noční granole s kokosovými chipsy v karamelu, corn flakes, čokocrispies s matcha čajem a lyofilizovanými jahodami. Pro koledníky bude ideální verze v jednoporcových pytlících.
 
Veli-koko-noční granola, 530 g za 209 Kč nebo v pytlíku 60 g za 35 Kč.
 

Veli-koko-noční vajíčkaVeli-koko-noční vajíčka

 
Jste připraveni na to nejsladší velikonoční překvapení, tentokrát od Mixiťáckých slepiček? Tyhle malé umělkyně jsou zahrnuty láskou natolik, že kladou sladká vajíčka. A nebojte, slepičky od Mixit vědí, že velikonoční radost spočívá v překvapeních, proto do každého vajíčka ukryly lahodnou křupavou mandli. Všechny jak jinak bez palmového tuku, jen z kvalitní čokolády a ochucené jen pravým ovocem.
 
Veli-koko-noční vajíčka, 240 g za 199 Kč nebo v pytlíku 85 g za 71 Kč.
 

Pravidla soutěže:
Soutěž o Veli-koko-noční nadílku pro koledníky od Mixit probíhá od pondělí 11. března do neděle 17. března. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá Veli-koko-noční nadílku pro koledníky od Mixit.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. března 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na velikonočních stránkách Mixit.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !