Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o velikonoční výzdobu s českými ozdobami Koulier

20.03. - 26.03. 2023 | Aktuální soutěže
Koulier


















Velikonoční výzdoba s ozdobami Koulier


Proč se některé zvyky a tradice uchytí a oslavují po staletí a jiné zanikají?

Ať už se jedná o zažité, striktně a dogmaticky dodržované rituály nebo o lidmi milované lidové krajové oslavy, řadu z nich přebíráme do svých domovů a neotřese s nimi ani pohnutá doba. Některé zvyky na nás zapůsobí tak, že je pojímáme za své a přebíráme do svých rodin napříč kraji. Tak jsme si například nenechali vzít pomlázku. Prostřednictvím čerstvě natrhaných vrbových proutků do žen vstupuje mládí a krása.
velikonoce Koulier

Český výrobce skleněných ozdob Koulier na rozhraní regionu Vysočina a Chrudimsko není na trhu sice dlouho, ale již v loňském roce se pokusil o rozšíření tradice jarního zdobení skleněnými foukanými a malovanými ozdobami.

Jarní kolekci barevných ptáčků doplnil skleněnými malovanými kraslicemi a zájem o ně byl obrovský. Jednat se přitom může o velice decentní dekoraci nebo naopak hodně barevnou, jako jsou Velikonoce samy. Stačí ale například i jedna ozdoba na právě rozkvétající větvičce a jarní nálada je zaručena. A kdo ví, zda za pár desítek let, podobně jako je tomu u stromečků vánočních, nevytvoří Koulier za pomoci nás všech tradici jarního zdobení. Protože každá radost a osvěžení našich domovů jsou vítané. Navíc se jedná o originální český rukodělný výrobek, který může udělat radost všem.

Sklárna Koulier na Oflendě na Chrudimsku rovněž zahájila sezonu tvořivých dílniček spojených s exkurzemi do výroby. Vítané jsou nejenom rodiny s dětmi, ale všichni, kdo milují tvořivost a krásu.
Koulier

Pravidla soutěže:
Soutěž o velikonoční výzdobu s českými ozdobami Koulier probíhá od pondělí 20. března do neděle 26. března.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček velikonočních ozdob Koulier.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. března 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 1. dubna 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 

Nápovědu najdete na stránkách velikonočních ozdob Koulier
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !