Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.05. 2024
Dnes má svátek Vilém
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o visací zámečky řady Emotion od českého TOKOZu

30.08. - 5.09. 2021 | Aktuální soutěže
TOKOZ emotion



















Visací zámek nemusí být vždy jen jen obyčejný a nudný, ale najdou se i takové, které vybočují originálním designem. Jedná se o visací zámečky řady Emotion od českého TOKOZu, který se výrobou zámků a kování zabývá více než 100 let!

Zámečky na první pohled zaujmou trendy vzory a barvami, které potěší děti i dospělé. Jsou ideálním parťákem pro menší děti, které chceme učit zodpovědnosti. Můžou si s nimi zamykat své domácí poklady a hračky a trénovat na dobu, kdy budou nosit klíče opravdové. Větším dětem se zase budou hodit na zamykání skříněk ve školách nebo na kroužku. Výhodou je, že díky originálnímu designu vždycky svou skříňku najdou.

Zámečky TOKOZ Emotion se ale hodí i dospělým – třeba k zamykání skříněk v bazénu, na dovolené, nebo v posilovně. Doma je využijete k uzamykání menších krabic a krabiček, které chcete ochránit před zvědavými dětmi, ať už se jedná o cennosti nebo třeba nebezpečné chemikálie. Navzdory hravému provedení není řada Emotion na hraní, ale jde o funkční zámky, které spolehlivě chrání. Tělo je z odolné oceli, oblouk lze otáčet o 360° a uzamknete ho i bez klíče, což usnadňuje manipulaci především dětem. Díky kompaktním rozměrům se vám pohodlně vejde i do kapsy nebo kabelky.
TOKOZ


Pravidla soutěže:
Soutěž o visací zámečky řady Emotion od českého TOKOZu  probíhá od pondělí 30. srpna do neděle 5. září.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá visací zámeček řady Emotion od českého TOKOZu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. září  2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. září 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Více informací o zámcích Emotion najdete na stránkách firmy TOKOZ
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !