8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vonné difuzéry Mikado Black Edition s vůní Flor de Vainilla

10.01. - 16.01. 2022 | Aktuální soutěže
Voňavý eshop






Domácí osvěžovače vzduchu získávají stále více na oblíbenosti. Jemně provoní obytné místnosti a zároveň přirozeně stimulují Vaši mysl i fyzické tělo. Na trhu je na výběr mnoho variant osvěžovačů i vůní, je ale třeba pečlivě vybírat podle umístění v bytě i podle aromatických účinků jednotlivých ingrediencí.

Provonět si bydlení je přáním mnohých z nás. Někdo rád využívá elektrické aromadifuzéry, vonné sáčky do skříní, zásuvek nebo dokonce do kabelek, gelové vonné kuličky nebo bytové spreje. Velmi oblíbené jsou i MIKADO difuzéry pro svoji cenovou dostupnost a jednoduché používání.  Při výběru vždy dbejte na to, aby absorpční tyčinky byly vyrobeny z přírodních materiálů a vonné esence z kvalitních esenciálních olejů.

Naše MIKADO difuzéry značky Boles d ´Olor mají ratanové tyčinky z rostlinných vláken, které jemně a dlouhodobě pohlcují a rozptylují vybranou vůni. Řada Mikado Black Edition používá nádherné přírodní vůně upravených parfémů, které neobsahují alkohol ani jiné těkavé organické sloučeniny. Pocítíte-li pokles intenzity vůně, stačí jednoduše každý týden tyčinky v lahvičce otočit. Tím dosáhnete provonění 24 hodin denně po dobu minimálně tří měsíců. Váš domov nebo i kancelář přirozeně osvěží oblíbenou vůní a jsou i příjemným dekorativním prvkem v prostoru.
MIKADO difuzéry
Pravidla soutěže:
Soutěž o 3 vonné difuzéry Mikado  Black Edition s vůní Flor de Vainilla probíhá od pondělí 10. ledna do neděle 16. ledna 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
MIKADO difuzéry

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají vonný difuzér Mikado  Black Edition s vůní Flor de Vainilla



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. ledna 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. února 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Tento vonný difuzér, nápovědu k soutěžní otázce a mnoho dalšího voňavého zboží včetně svíček GOOSE CREEK najdete na www.vonavyeshop.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !