8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vouchery k estetickému ošetření na ABCLINIC Art & Beauty

15.04. - 21.04. 2024 | Aktuální soutěže
ABClinic Praha


















Nejúčinnější liposukce


Liposukce je zákrok, během kterého se odstraňuje nadbytečný podkožní tuk z oblasti stehen, břicha, paží nebo podbradku. Podstoupení liposukce je určeno pro osoby, kterým se nedaří lokálně zhubnout problematické partie pohybem a upraveným jídelníčkem. „Liposukce není metodou určenou k terapii obezity, využívá se ale k „modelování“ postavy. Jsou partie, ze kterých je odstranění tuku pouhým cvičením velmi obtížné až nemožné, často i s přihlédnutím k věku pacienta. Právě pro tyto klienty může být vhodná liposukce,“ dodává MUDr. Michal Hošek z vyhlášené kliniky s komplexní péčí ABCLINIC Art & Beauty.

Samotná liposukce probíhá v ABCLINIC Art & Beauty dvěma způsoby. První je pomocí přístroje BODY-JET EVO, kdy se k šetrnějšímu rozrušení tukové tkáně používá vodní paprsek o různé intenzitě. Druhým způsobem je klasická vibrační varianta, kdy se tuk odsává vibračním pohybem kanyly. S přihlédnutím k velikosti ošetřované oblasti lze zákrok obecně podstoupit jak v místní, tak v celkové anestezii. Po nezávazné konzultaci v ABCLINIC Art & Beauty pro Vás lékař zvolí nejvhodnější variantu.

Díky komplexní péči, kterou klinika nabízí, existuje možnost podstoupení ošetření před a po liposukci na přístrojích Acryos, Lipotouch, LPG. nebo Mesomassage na Oxyage. „Důvodem, proč před zákrokem podstoupit ošetření, je příprava těla a tkání na to, že se bude „něco dít“, aby se pak vše lépe hojilo, nevznikaly zbytečné otoky a modřiny, nezpůsobil se tělu “šok” a tím se “nestáhlo”, rozproudění lymfatického systému, zrychlení metabolismu apod.,“ vysvětluje Adel Voráčková, specialistka na přístrojová ošetření v ABCLINIC Art & Beauty. Ošetření po liposukci naopak uvolňuje případnou tenzi, možné zatvrdliny, otoky, urychluje tak hojení a zajistí rychlejší návrat do běžného života. Přesný rozpis ošetření před a po zákroku určuje specialista. Každý člověk je individuální a stejně tak je přistupováno k léčebnému plánu.
ABClinic Praha
















Pravidla soutěže:
Soutěž o vouchery k estetickému ošetření na ABCLINIC Art & Beauty probíhá od pondělí 15. dubna do neděle 21. dubna. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají voucher v hodnotě 1 000 Kč k estetickému ošetření na ABCLINIC Art & Beauty dle vlastního výběru.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. května 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdetena stránkách kliniky ABCLINIC Art & Beauty
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !