Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.06. 2024
Dnes má svátek Roland
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky do nového rodinného Zooparku Nehvizdy

18.09. - 24.09. 2023 | Aktuální soutěže
Zoopark Nehvizdy


















Navštivte nový Zoopark Nehvizdy za Prahou


Jen to jen pár měsíců, co byl v Nehvizdech nedaleko Prahy otevřen nový Zoopark. Unikátní je v tom, že nabízí doslova rodinné prostředí a tzv. koncept kontaktní zoo – vy i vaše děti se můžete se zvířaty skoro až pomazlit, nakrmit je, a navíc si užít všelijaké atrakce či se zúčastnit vzdělávacích a zážitkových aktivit.


Zoopark Nehvizdy je splněným snem majitele Jiřího Glatta, který zde původně vybudoval ptačí voliéru. Ta se ale rozrostla do takových rozměrů, že se z hobby stal zoopark a nedávno se otevřel také veřejnosti. Najdete tam přes 120 druhů zvířat. Jednou z nejzajímavějších atrakcí je rozsáhlá průchozí voliéra s unikátní sbírkou exotických ptáků.

Další zajímavostí je koncept kontaktní zoo, kde si děti mohou pohladit a nakrmit zvířata. Ve výběhu na ně čeká např. koza Rozárka, králici, slepice, kachničky nebo daňci. Aktuálně mohou i do výběhu k mladým pštrosům, Charliemu, Grace a Willow. A ti všichni rádi papají. Tato interakce je pro děti oblíbenou a skvělou naučnou i zábavnou zkušeností. Kromě toho v Zooparku najdou i hřiště s velkou nafukovací trampolínou, občerstvení i odpočinková místa pro rodiče.

Sledujte také aktuální akce na InstagramuFacebooku ZooParku.

Zoopark Nehvizdy









Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky do nového rodinného Zooparku Nehvizdy za Prahou  probíhá od pondělí 18. září do neděle 24. září.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají vstupenky do nového rodinného Zooparku Nehvizdy za Prahou.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Zooparku Nehvizdy
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !