Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky do Wellness Horal Velké Karlovice

27.03. - 2.04. 2023 | Aktuální soutěže

Wellness Horal Velké Karlovice










Přepadla vás jarní únava?

Zažeňte ji relaxací. Kam jinam vyrazit za odpočinkem, než na místo vyhlášené skvělými službami a příjemným prostředím: do relaxačního centra Wellness Horal v Resortu Valachy Velké Karlovice!

Thajská masáž v resortu ValachyPrávě zde, na čerstvém horském vzduchu, v hotelu Horal obklopeném lesy, se vám bude lenošit jedna báseň. V prosklené hale s výhledem do přírody tu na vás čekají tři termální bazény se slanou vodou, k tomu menší, ale kvalitně vybavené fitness centrum a hlavně: útulný saunový svět, který je klidovou zónou pro hosty nad 14 let a v němž se osmkrát denně konají oblíbené saunové rituály.

Škálu služeb doplňují exotické masáže od rodilých asijských masérů a beauty ošetření - při rezervaci terapií získáváte automaticky volný vstup do wellness a můžete tak odpočívat, jak dlouho chcete. Stejně tak mohou využívat volný vstup hosté ubytovaní v hotelech Lanterna a Horal.

Ve všední dny se dá ve Wellness Horal relaxovat výhodněji díky Tematickým dnům, kdy je na každý den připravená jiná výhoda pro různé skupiny návštěvníků. Například v pátek mají děti bazény za 99 Kč.
Populární je i jednodenní dovolená Wellness den pro zdraví, zahrnující celodenní pobyt ve Wellness Horal s masáží a obědem. Wellness Horal je pro neubytované hosty otevřeno denně od 9:30 do 21:30.
saunové rituály resortu Valachy

Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky do Wellness Horal Velké Karlovice probíhá od pondělí 27. března do neděle 2. dubna 2023.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo: celodenní volný vstup pro 1 osobu do všech prostor Wellness Horal
2. místo: volný vstup pro 1 osobu na 4,5 hodiny do všech prostor Wellness Horal
3.-4. místo: volný vstup pro 2 osoby na 3 hodiny do termálních bazénů Wellness Horal


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3.dubna 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 26. dubna 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na na webu Wellness Horal
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !