Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vyváženou svačinku s balíčky tyčinek Fit

20.06. - 26.06. 2022 | Aktuální soutěže

tyčinky FIT








Také milujete jaro? Všude kolem záplava zeleně, počasí je tak akorát, ani horko ani zima. Prostě jako stvořené k pobytu v přírodě. Stačí si jen vybrat, jestli vyrazit na kolo, na pěší túru na hory, zahrát si tenis nebo volejbal s přáteli…možnosti jsou téměř nekonečné. Aby Vám při jarních aktivitách nedošel dech, nezapomeňte si sebou přibalit cereální tyčinky Fit müsli.

Tyčinky FIT müsli od českého výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina se těší oblibě malých i velkých mlsounů již déle než 30 let. Jsou vyrobeny z pečlivě vybraných surovin přírodního původu. Kromě chuti oslní i svým složením – jsou plné vlákniny, obsahují cenné vitamíny, minerály i stopové prvky. Prostě hvězdná svačina, když potřebujete dobít baterky.

Mají praktické balení a jsou výborný zdrojem postupně se uvolňující energie, právě proto jsou skvělou volbou na výlet do přírody nebo sport. Vybrat si můžete jednu z 9 klasických příchutí ve variantě bez polevy nebo s jogurtovou či kakaovou polevou a  příchutě v bio kvalitě, v podobě Fit Bio müsli.
tyčinky FIT



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky tyčinek FIT probíhá od pondělí 20. června do 26. června 2022.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček tyčinek FIT.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. června 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. července 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu a další informace naleznete na stránkách tyčinek FIT
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !