MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o zdravé Adventní kalendáře ovocné plátky od Ovocňáka

6.11. - 12.11. 2023 | Aktuální soutěže
Adventní kalendář Ovocňák



















Vyřešte mikulášskou nadílku letos zdravě s Ovocňákem


Ovocňák je česká značka, která vyrábí ovocné a ovocno-zeleninové pochoutky a nápoje. Využívá výhradně české a slovenské suroviny z oblasti CHKO Bílé Karpaty a okolí. Většinu si pěstuje ve vlastních sadech na česko-slovenském pomezí.

Ovocňák založila rodina Kořínkových v roce 2011 a prvním vyrobeným produktem byly čisté ovocné mošty. Od té doby se nabídka rozšířila na mošty, pyré, sušené ovocné plátky, sušené ovoce, povidla, rakytníkové a aróniové produkty (šťávy, sirupy, marmelády, čaje). Všechny produkty Ovocňáku jsou čistě přírodní, 100% ovocné (případně zeleninové) a neobsahují žádné chemické konzervanty nebo jiná aditiva.

Letos své Ovocňák síly napřel do speciálního vánočního produktu - adventního kalendáře, jehož obsah je ze 100 % jen z ovoce. V každém jeho okénku ukrývá balení šťavnatých ovocných plátků. Kromě 24 políček nabitých vitamíny v 8 příchutích se může každý mlsoun těšit i na vánoční překvapení. Navíc je letos kalendář celý z papíru, takže kromě toho, že je zdravý a dobrý, je i přátelštější k přírodě. To díky papíru i tomu, že ovoce pro výrobu plátků k nám necestovalo přes půl planety, ale sklidilo a zpracovalo se všechno tady u nás.
Adventní kalendář Ovocňák

Pravidla soutěže:
Soutěž o zdravé Adventní kalendáře ovocné plátky od Ovocňáku probíhá od pondělí 6. listopadu do neděle 12. listopadu.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá zdravý Adventní kalendář ovocné plátky od Ovocňáku.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. listopadu výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Ovocňáku
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !