8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o žhavou letní romanci Anglická lekce

22.04. - 28.04. 2024 | Aktuální soutěže

Anglická lekce
Boyd Natasha


Téměř před deseti lety Andrea unikla násilnému manželovi a nyní vede život, který si nikdy neuměla představit. Chráněná a v anonymitě pracuje na luxusní jachtě. A pak je tu ten panovačný a sexy trn v patě: 
šéf ochranky, Evan Roark.

Andrea už však má skrývání dost a nehodlá dál nechávat minulost, aby diktovala každé její rozhodnutí. Jenže do života jí mluví i Evan, čímž ji přivádí k šílenství. O to víc, že je do něj zamilovaná a jeho neustálá přítomnost její city jen zesiluje. Vždycky tu pro ni byl, její sexy ochránce a maják, ale i ona potřebuje vyrazit do světa a poznat nové lidi – za přitažlivost, kterou k němu cítí, přece může jen jeho neustálá přítomnost! Jenže byla sama tak dlouho a jen Evan se jí dokáže dotýkat způsobem, který v ní vyvolává touhu po něčem víc.
Co se bude muset stát, aby oba podlehli přitažlivosti, která je mezi nimi déle, než si uvědomují? Dokáže Evan nemožné – porušit všechna svá pravidla, strhnout zdi, které kolem sebe vybudoval, a říct jí pravdu, kterou téměř deset let skrýval?

Moderní romance o touze, kterou nelze potlačit, a novém životě, již čeká za rohem, vychází v nakladatelství Metafora.

Anglické lekce
Pravidla soutěže:
Soutěž o žhavou letní romanci Anglická lekce probíhá od pondělí 22. dubna do neděle 28. dubna
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knižní novinku od nakladatelství Metafora: žhavou letní romanci Anglická lekce.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. května 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdetena stránkách nakladatelství GRADA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !