Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž: Získejte balíček pro lednový detox

17.01. - 23.01. 2022 | Aktuální soutěže

NATUREVIA





Leden je ideálním obdobím, kdy byste si měli naordinovat očistu. Zbavíte se při ní všech škodlivých látek a zároveň posílíte imunitu. Přece jen játra, a nejen ta, dostala v závěru roku pořádně zabrat. Chcete-li jim ulevit, zapojte se do soutěže o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám pomůže při detoxikaci organizmu a navíc podpoří vaši obranyschopnost.


Naturevia Ostropestřec forteOstropestřec pro játra


Chcete-li se pustit do očisty, pak musíte začít u jater. Právě ta totiž zbavují organizmus toxických látek. Ovšem dělají toho mnohem víc. Vykonávají přes 500 funkcí a jsou jedním z životně důležitých orgánů. Nejblahodárnější bylinkou pro ně je ostropestřec mariánský, jehož semena obsahují silymarin. Tato látka podporuje nejen jejich očistu, ale i regeneraci po jaterních neduzích, zároveň udržuje jejich správnou funkci a podporuje zažívání. Mimo to je ostropestřec velmi silný antioxidant, který chrání buňky celého organizmu proti poškození volnými radikály a před nepříznivými vnějšími vlivy. Má také blahodárný vliv na zdraví srdce a správnou hladinu krevního cukru. Proto byste si měli při detoxikaci naordinovat doplněk stravy Naturevia Ostropestřec forte, jenž patří k nejsilnějším na trhu a stačit vám bude jedna kapsle denně.


Naturevia Laktobacily 5 Imunita




Probiotika pro zažívání


Kromě „úklidu“ v játrech byste však měli myslet i na svá střeva. K tomu, aby se vaše střeva dostala rychle do formy a obnovila se v nich správná rovnováha, vám pomohou probiotika Naturevia Laktobacily 5 Imunita. Tento doplněk stravy obsahuje unikátní komplex pěti vybraných kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu. Do jedné kapsle výrobce dává 15 miliard těchto mikroorganizmů a přípravek navíc obsahuje i vitamin C, který podpoří vaši imunitu.

Začněte tedy nový rok očistou a zbavte se svůj organismus škodlivin a nezapomeňte podpořit svoji obranyschopnost. Uvidíte, že se budete cítit lépe.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček pro lednový detox probíhá od pondělí 17. ledna do neděle 23. ledna 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček přípravků Naturevia, který obsahuje Naturevia Ostropestřec forte a Naturevia Laktobacily 5 Imunita. Hodnota 1 výhry je cca 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 24. ledna 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 24. února 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Naturevia

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !