Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.06. 2024
Dnes má svátek Dobroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a lednový detox zvládnete hravě s doplňky stravy Naturevia

15.01. - 21.01. 2024 | Aktuální soutěže
Naturevia Ostropestřec LipoAktiv























Právě teď je ideální čas na pořádný úklid! Díky novoroční očistě zbavíte své tělo škodlivých látek a dostanete do formy nejen své zažívaní, ale i imunitu. Soutěžte s námi a získejte balíček kvalitních přípravků Naturevia, který vám pomůže s detoxem, udržením váhy a navíc podpoří vaši obranyschopnost.

Ostropestřec pro zdravá játra a kontrolu hmotnosti


Také si občas zahřešíte? Pak vězte, že nezdravý životní styl se podepisuje na vašich játrech. Aby tento nápor játra zvládla, musíte se o ně dobře starat! V tom vám pomůže nový doplněk stravy Naturevia Ostropestřec LipoAktiv, který obsahuje silymarin, artyčok, cholin a vitaminy B6 a B12. Všechny tyto látky společnými silami pomáhají udržet naše játra fit. Silymarin, což je extrakt ze semen ostropestřce mariánského, pomáhá udržet jejich správnou funkci tím, že podporuje jejich činnost a také posiluje odolnost. Zároveň jde o silný antioxidant. Látky z artyčoku podporují metabolismus tuků, pomáhají regulovat cholesterol a díky nim tak budeme mít svou váhu snáze pod kontrolou. Cholin je pak důležitý pro to, aby játra neztučněla. Takže spolknout jednu veganskou kapsli denně za to stojí.
Naturevia Laktobacily 5 Imunita


Probiotika pro zažívání


Kromě „úklidu“ v játrech byste však měli myslet i na svá střeva. K tomu, aby se vaše střeva dostala rychle do formy a obnovila se v nich správná rovnováha, vám pomohou probiotika Naturevia Laktobacily 5 Imunita. Tento doplněk stravy obsahuje unikátní komplex pěti vybraných kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu. V jedné kapsli je na 15 miliard těchto mikroorganizmů a přípravek navíc obsahuje i vitamin C, který podpoří vaši imunitu.

Začněte tedy nový rok lépe. Zbavte své tělo škodlivin a podpořte svoji obranyschopnost.
Uvidíte, že se budete cítit mnohem lépe.



Pravidla soutěže:
Soutěž o doplňky stravy Naturevia probíhá od pondělí 15. ledna do neděle 21. ledna.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček přípravků Naturevia, který obsahuje Naturevia Ostropestřec LipoAktivNaturevia Laktobacily 5 Imunita v hodnotě 450 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. ledna 2024, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. února 2024 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Naturevia.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !