Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a ochutnejte s DRUIDem něco lepšího – třeba Babiččiny nudle

5.02. - 11.02. 2024 | Aktuální soutěže
Společnost DRUID CZ s.r.o., zavedený výrobce, ale i dovozce prémiových potravin slaví 33 let existence na náročném a prudce se měnícím potravinářském trhu.

Cílem společnosti je obohacovat český trh o atraktivní potravinářské výrobky, které vyvíjíme ve spolupráci s tuzemskými výrobci nebo je vyhledáváme na zahraničních trzích. Při výběru produktů do našeho portfolia se snažíme naplňovat náš slogan: „Ochutnej něco lepšího!“ a nabízet tak stále náročnějšímu zákazníkovi potraviny s přidanou hodnotou. V řadě případů se jedná o jedny z nejkvalitnějších produktů ve své kategorii, jako např. třtinový cukr z auricia a Réunionu, kuskus z Maroka, javorový sirup z Kanady, extra panenské olivové oleje z Řecka, exkluzivní rýže (Basmati z Indie a Carnaroli z Itálie) a mnoho dalšího. V případě zahraničních komodit a výrobků jsme přímí dovozci ze zemí původu a neustále rozšiřujeme řadu produktů pod značkou DRUID.

Hnízda s lososemDruid - Babiččina široká hnízda


Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření. 30 minut

Potřebujete (na 4 porce)
1 balení těstovin Babiččina široká hnízda Druid
300 ml smetany (30 procent)
400 g lososa
Citronovou šťávu, 2 lžíce másla
1/2 hrnku mraženého hrášku
Špetku nastrouhané citronové kůry
1 lžičku sušeného tymiánu, Sůl, pepř

Postup: Lososa nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. V hlubší pánvi rozehřejte máslo. Opečte na něm kousky lososa. Přidejte hrášek a přilejte smetanu. Vmíchejte citronovou kůru, tymián a směs nechte chvilku probublávat. Mezitím uvařte hnízda podle návodu. Slejte je a vmíchejte do pánve se smetanovou směsí.

Druid - SuperBrandSpolečnost DRUID CZ patří mezi hlavní distributory válcovaných těstovin v ČR a též přímým výrobcem unikátních a velice oblíbených válcovaných Babiččiných nudlí, které třikrát v řadě získaly prestižní ocenění Czech Superbrands. Pečeť s logem Superbrands je mezinárodním uznáním výjimečnosti značky. Toto ocenění mohou získat jen značky, které mají ve svém odvětví vynikající pověst a zákazníci si s nimi spojují významné pozitivní hodnoty.











Babiččiny těstoviny













Pravidla soutěže:
Soutěž o Babiččiny těstoviny probíhá od pondělí 5. února do neděle 11. února. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček od společnosti Druid CZ - Babiččiny těstoviny - Ochutnej něco lepšího!


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách společnosti Druid
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !