Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a zahřejte se láskou s Albi

6.02. - 12.02. 2023 | Aktuální soutěže

Valentýn jedině s Albi


Přestože se říká, že láska nepotřebuje okázalá gesta, Valentýn je speciální příležitostí, kdy druhému ukázat, co k němu cítíte. A co si budeme povídat: v některých domácnostech se dárek od partnera očekává. Nemusíte hned zruinovat peněženku, potěší i drobnost, hlavně od srdce darovaná. V Albi jsme na nápor všech zamilovaných připraveni! Ať už půjdete dárek osobně vybrat na prodejnu, nebo nakoupíte z pohodlí domova přes náš eshop.

Zahřejte se láskou


Hřejivé srdce z kolekce Warmies má vnitřek naplněný levandulí, prosem a lněnými semínky. Po nahřátí v mikrovlnné troubě vydává až 2 hodiny příjemné teplo, které přímo vybízí k pomazlení. Svíčka Heart & Home S láskou provoní interiér luxusem, a to díky esencím damašské růže nebo arabského jasmínu. Na duši zahřeje klasické papírové přání, zvlášť když do něj vepíšete svoje vyznání. K dispozici řada motivů, třeba s laserovým výsekem ve tvaru srdcí.
Valentýnské dárky od ALBI










lásky od ALBI

Když láska prochází žaludkem


Kdo by nemiloval sladkosti? Čokoládové pralinky plněné lískooříškovým krémem řeknou vše podstatné za vás. Atmosféru romantického večera doladí víno původem z Moravy.

Hravá láska


S erotickou hrou Nevinné hrátky pro dva vstoupíte do světa vášně a fantazie. Putujte s partnerem po herním plánu, kde vás čekají zábavné, příjemné a smyslné úkoly, jejichž erotický náboj postupně roste. Na opačném principu, tedy mluvení, je založena nová konverzační karetka Na kus řeči – pro páry. Nakousněte i obtížná témata, bavte se o něčem, co má smysl. A s čím u protějšku rozhodně vyvoláte úsměv na tváři? S originálním balónkem, nebo rovnou balónkovou kyticí. Nechte si ho (je) nafouknout na vybraných Albi prodejnách.
Hravá láska












Pravidla soutěže:
Soutěž o valentýnský balíček od Albi probíhá od pondělí 6. února do neděle 12. února 2023. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá valentýnský balíček od Albi s přáním, svíčkou Heart & Home a hřejivým srdcem z kolekce Warmies.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. února 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. února 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách eshopu Albi
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice