Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a zpříjemněte mužům holení!

1.04. - 7.04. 2024 | Aktuální soutěže

Elnino.cz












Zpříjemněte mužům holení!


Chcete získat balíček Joop Homme pro muže? Stačí se zapojit do naší soutěže a můžete mít šanci na úžasný zážitek s těmito kultovními vůněmi!

Každý balíček obsahuje vodu před holením a vodu po holení Joop Homme, které zaručeně okouzlí svými smyslnými a elegantními tóny.

Joop Homme je ikonická vůně, která se vyznačuje kombinací svěžích a kořeněných tónů, včetně vanilky, skořice, otočníku, karamelových tónů, jasmínu, květu pomerančovníku, santalu, pačuli a kardamomu. Tato vůně je jako stvořená pro muže, kteří se chtějí cítit sebevědomě a elegantně každý den. Proč neudělat radost svému muži a darovat mu tuto ikonickou vůni jako dárek od srdce?

parfémy Hoop Homme


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky vody před holením a po holení Joop Homme probíhá od pondělí 1. dubna do neděle 7. dubna. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček pro muže s vodami před a po holení Joop Homme od on-line parfumerie Elnino.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  8. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 5. května 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu na soutěžní otázku naleznete na stránkách parfumerie Elnino
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !