Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte: Divoká Dance série L.O.L. panenek vás roztančí

16.08. - 22.08. 2021 | Aktuální soutěže
L.O.L. DANCE

















Tanec, hudba, stylové outfity, pestré barvy – to vše jsou hlavní rysy nových L.O.L. panenek a doplňků ze série Dance. L.O.L. Surprise! Dance panenka si dává na svém outfitu vždy záležet a je sladěný do posledního detailu. Každá z nich má vytříbený módní vkus. Všechny také rády tančí, vymýšlejí originální choreografie a poslouchají hudbu.

Nové L.O.L. panenky jsou menší sestřičky OMG Dance Velkých séger. Každá z nich je charakteristická svým druhem tance a vlastním módním stylem. Zkuste posvítit na panenku přiloženou baterkou se speciálním UV světlem a uvidíte, jak doslova září různými barvami. Součástí balení je i taneční parket.

Nasbírat jich můžete až 12 druhů. Při rozbalování postupně odhalíte několik různých doplňků pro panenku. Výherci soutěže získají exkluzivní balení L.O.L. Surprise! Dance panenek, které obsahuje rovnou 4 roztančené panenky.
L.O.L. DANCE



Pravidla soutěže:
Soutěž o L.O.L. Surprise! DANCE probíhá od pondělí 16. srpna do neděle 22. srpna.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají exkluzivní balení L.O.L. Surprise! Dance panenek, které obsahuje rovnou 4 roztančené panenky.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. srpna  2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 18. září 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu najdete na Youtube

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !