Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o nový bylinný energy booster od české značky Liftea

19.02. - 25.02. 2024 | Aktuální soutěže
Zmáhá vás dlouhá zima a nutně potřebujete vzpruhu? Pak je pro vás jako stvořená novinka Liftea Maral energy booster. V praktické formě tablet si díky němu dopřejete kombinaci výtažků z bylin, které povzbudí váš výkon a fyzickou i duševní kondici.

V samotném názvu nese nový doplněk jednu z významných složek. Je jí takzvaný maralí kořen, kterému je přisuzován blahodárný vliv na mentální zdraví, imunitu i správný stav kardiovaskulární soustavy. Výborně poslouží také k osvěžení těla.

Podporu fyzického i duševního zdraví mají v popisu práce dva v přípravku obsažené adaptogeny. Za adaptogen jsou obecně označovány rostlinné produkty, které přispívají ke zvýšení odolnosti organismu proti stresovým situacím, k nimž pro naše tělo patří například únava. V doplňku stravy Liftea Maral energy booster jde o ženšen sibiřský a rozchodnici růžovou. 

Liftea MaralDůležitou roli hrají i výtažky z kotvičníku zemního, který podporuje tělový a svalový tonus a do souvislosti je dáván i s energií, hormonální aktivitou a normální činností pohlavních orgánů.

Účinky těchto bylin doplňuje ještě housenice čínská neboli cordyceps. Tato houba, která se obvykle nachází na vrcholcích horských masivů vysoko nad mořem, je velmi ceněná například v tradiční čínské medicíně.
Ať už vás čeká náročné období doma či v práci nebo zkrátka jen potřebujete více energie, zapojte se do této soutěže a zkuste pro sebe či své blízké nový Liftea Maral energy booster získat.

Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Pravidla soutěže:
Soutěž o  nový bylinný energy booster od české značky Liftea probíhá od pondělí 19. února do neděle 25. února 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá  nový bylinný energy booster Liftea Maral od české značky Liftea


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  26. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Více informací a správnou odpověď na soutěžní otázku najdete na www.liftea.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !