Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o revoluční konjakové těstoviny Slim Pasta, po kterých se hubne

15.03. - 21.03. 2021 | Aktuální soutěže
Slim Pasta
















Lidé se často vyhýbají přílohám, protože si chtějí udržet štíhlou postavu, nebo jsou ve fázi hubnutí a těstoviny jim kvůli nutričním hodnotám nevyhovují. Představte si ale těstoviny, které vás zasytí, chutnají vám, a ačkoliv je konzumujte v neomezeném množství, nepřiberete po nich, ale naopak hubnete. Přesně takové výrobky se objevily na českém trhu pod názvem Slim Pasta. Pokud jste o nich ještě neslyšeli, zpozorněte.

Jedná se o unikátní a patentovanou potravinu, která je barvou i chutí téměř k nerozeznání od běžných těstovin a obsahuje pouze 9 Kcal na 100 gramů. Tato zdravá, nízkokalorická a nízkosacharidová náhrada těstovin nabízí celou řadu příloh, mezi kterými naleznete nudle, thajské nudle, fettuccine, penne, špagety, lasagne, ale i tolik oblíbenou rýži. Slim PastaSlim Pasta je vyrobena z ovesné vlákniny a bio mouky z rostliny konjak – tradiční asijské potraviny používané po staletí zejména v Japonsku. Konjak, který je využíván pro Slim Pasta se pěstuje ve vysokých polohách Japonska a není tak intoxikován nebezpečnými látkami. I proto má Slim Pasta zaslouženě označení BIO kvality.

Slim Pasta obsahuje až o 94 % kalorií méně, než běžné těstoviny a je přirozeným zdrojem glukomannanu – rozpustné vlákniny, která snižuje pocit hladu a má velmi příznivé účinky při redukci hmotnosti i snižování cholesterolu. Neobsahuje cukr, tuk, lepek, laktózu ani sůl a je veganská. Je proto vhodná pro diabetiky, celiaky, vegetariány, vegany, ale také pro lidi s intolerancí na laktózu. Stejně tak je vhodná pro dietní režim, kdy potřebujete udržet na uzdě kalorický příjem, ale máte potřebu se dosyta najíst. Při jejich konzumaci se totiž nemusíte cítit provinile. Jedná se prakticky pouze o vlákninu, která organismem projde a zároveň vám vyčistí střeva. Přílohy Slim Pasta jsou připravené k okamžité konzumaci, nemusí se vařit, což značně ušetří váš čas v kuchyni. Stačí ji vyjmout z obalu, smíchat s oblíbenými ingrediencemi a můžete servírovat. Můžete s ní připravit stovky různých receptů. Je skvělá jako hlavní jídlo, příloha k masům či zelenině, ale také do polévek.
Slim Pasta

Pravidla soutěže:
Soutěž o revoluční konjakové těstoviny Slim Pasta probíhá od pondělí 15. března do 21. března 2021.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá ochutnávkový balíček příloh Slim Pasta v nálevu v hodnotě 525 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. března  2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. dubna 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď najdete na stránkách Slim Pasta
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !