Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o SKYR, zdravou pochoutku z Bohušovic

11.10. - 17.10. 2021 | Aktuální soutěže
SKYR NATUR














Na SKYRU zákazníci oceňují kromě charakteristické chuti především složení bohaté na bílkoviny (až 12 %) a skoupé na tuky (od 0,1 do 1 %).
Výhodou je i vyvážený podíl sacharidů. Tento mléčný výrobek s islandskými kořeny je tak vhodný jako součást jídelníčku sportovců, dětí, seniorů či těhotných nebo kojících žen. Ideální je také při redukčních dietách, zvyšování kondice, nabírání svalové hmoty a celkovém zlepšení životního stylu. SKYR navíc obsahují vitamín D, který je důležitý pro kosti a správné fungování imunitního systému.

Řada SKYR Bohušovické mlékárny čítá celkem sedm příchutí stálé nabídky – neochucený natur, jahodu, brusinku, broskev-meruňku, třešně-černý rybíz a borůvku i vanilku se sníženým obsahem cukru. Ve spolupráci se sesterskou Choceňskou mlékárnou vzniklo v roce 2020 také nové Choceňské pomazánkové & Skyr. Oproti tradičnímu pomazánkovému najdete v jeho kelímku nižší obsah tuku a vyšší obsah bílkovin.

SKYR uvedla na český trh jako první Bohušovická mlékárna, a to v květnu roku 2016. Islandskou tradiční pochoutku z Bohušovic koupíte v prodejních sítích BILLA, Globus, Kaufland, Makro, TESCO, COOP, Žabka, Košík.cz, Rohlik.cz a dalších.
SKYR


Pravidla soutěže:
Soutěž o SKYR, zdravou pochoutku z Bohušovic, probíhá od pondělí 11. října do neděle 17. října 2021.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček produktů SKYR z Bohušovické mlékárny.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. října 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách produktů SKYR
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !