Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o strhující hru od Dino

21.08. - 27.08. 2023 | Aktuální soutěže
Sopečný ostrov






















Jedinečné zážitky přináší Adventure games Sopečný ostrov od české značky Dino. Jde o napínavou hru, v níž budete řešit nejrůznější stopy a hádanky, do značné míry ovlivníte celý příběh, a hlavně se i v pohodlí domova vydáte s přáteli či rodinou za pořádným dobrodružstvím. Získat ji můžete v naší soutěži. Připravenou ji máme pro tři výherce.

V rolích studentů Alby, Katy, Jeromeho a Sata se budete v rámci hry snažit přijít na kloub záhadným událostem a zločinům na tajemném ostrově. Sopečnou krajinu však kromě vás brázdí i neznámí pašeráci. Jak konfrontace s nimi dopadne a jaká překvapení ostrov ještě skrývá? Odhalení a pokračování děje se zajímavou zápletkou už je jen ve vašich rukou.

Dobrodružná příběhová hra Sopečný ostrov vychází ze starých počítačových adventur. Skládá se ze čtyř kapitol, v nichž budete postupně zkoumat a odkrývat jednotlivá místa, hledat indicie, předměty, které se dají skombinovat, mluvit s lidmi a logickými pomalými kroky se dobírat ke splnění vaší společné i osobní mise. Prověříte svou paměť, dedukci, kombinační schopnosti i to, jak umíte spolupracovat. V této kooperativní hře je totiž právě vaše dovednost fungovat jako skvěle sehraný tým jedním z klíčů k úspěchu.
Díky pestrým možnostem scénáře si hru můžete zahrát opakovaně, pokaždé s jiným průběhem.
Sopečný ostrov

Pravidla soutěže:
Soutěž o strhující hru Adventure games Sopečný ostrov probíhá od pondělí 21. srpna do neděle 27. srpna.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají hru Adventure games Sopečný ostrov od značky Dino.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. září 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách DINO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !