Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o stylové sluneční brýle ze sítě optik OpticLab

5.06. - 11.06. 2023 | Aktuální soutěže

OpticLab






Pilotky jsou skvělé pro všechny typy obličejů a lze je snadno kombinovat s různými styly oblečení, od klasických až po trendy outfity. Nejlépe se hodí k denimovým kouskům, koženým bundám a letním šatům. Můžete je nosit jak na dovolené u moře, tak při procházce městem.


Zelená skla brýlí vybavená UV filtrem Vás ochrání před slunečními paprsky a také umožní kvalitní vnímání kontrastu. A nejen to!

Zelená barva slunečních brýlí přinese do vašeho outfitu svěží a originální prvek. Tento odstín se skvěle hodí k mnoha barevným kombinacím – zkombinovat je můžete například s outfitem v neutrálním odstínu a jako doplněk zvolit kabelku v zelené barvě.
Zelená se také krásně kombinuje s pastelovými barvami, jako jsou baby růžová, světle modrá nebo levandulová. Tato barevná kombinace dodá vašemu outfitu jemný a romantický nádech.

Připravte se na příští slunečné dny s těmito stylovými zelenými pilotkami z OpticLabu. Nejenže skvěle doplní Vaše outfity, ale také Vás dokonale ochrání před sluncem. Přidejte se do soutěže a možná právě Vy budete tím šťastnou vítězkou!
Opticlab - výhr







Pokud přeci jen dáváte přednost neutrálnějším odstínům, chybu určitě neuděláte se s šedými skly. Díky stříbrným obroučkám a šedým sklům je tato varianta pilotek Polaroid PLD 6058/S ideálním doplňkem ke každému vašemu outfitu. Ať už zvolíte jasné letní barvy, denim nebo neutrální odstíny, tak určitě nešlápnete vedle. Experimentovat můžete i kombinací brýlí s metalickými doplňky, jako jsou stříbrné náramky, náušnice nebo hodinky.
výhra - brýle z OpticLabu
Brýle ocení také řidičky, jelikož šedá skla tlumí odlesky na vozovce a zároveň nezkreslují tak jako brýle s tmavými skly.

Tyto stylové šedé sluneční brýle z nabídky v OpticLabu vás skvěle ochrání před sluncem.


Pravidla soutěže:
Soutěž o sluneční brýle Polaroid – model PLD 6058/S se zelenými a šedými skly probíhá od pondělí 5. června do neděle 11. června.  
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají sluneční brýle - na jednu výherkyni čeká zelená verze pilotek, na dvě výherkyně šedá verze pilotek – model PLD 6058/S z OpticLabu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. června 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Správnou odpověď najdete www.OpticLab.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka