Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o zdravější a mladší vzhled s KetoMix Kolagenem a vitamínem C

6.12. - 12.12. 2021 | Aktuální soutěže

KetoMix kolagen

















Kolagen s kyselinou hyaluronovou


Možná vás také na první advent překvapilo, že do Vánoc už skutečně zbývá jen pár týdnů! Mnoho lidem se sice za poslední dva roky změnily v životě priority, ale právě Vánoce jsou stále tou nejlepší dobou, kdy potěšit své blízké.

Proto je KetoMix kolagen s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C ideální dárek pro ženy i muže od 25. roku věku. Druhým kolagenem, který je součástí výhry, tak můžete potěšit někoho velmi blízkého.  Kamarádku, sestru, maminku, babičku, tatínka, dědečka, ale i příteli nebo kamaráda. Je vhodný pro úplně pro každého! Jak je to možné?

Jen krémy nestačí

Proces úbytku kolagenu lze naštěstí zpomalit. Alfou a omegou je důkladná péče o pleť a tělo. Kvalitní krémy a značková kosmetika ale stačit nebudou. Do vnitřní struktury kůže se takto kolagen dostane jen ve velmi malém množství. Tělu je potřeba dodávat výživu hlavně zevnitř. S tím pomůže KetoMix kolagen s kyselinou hyaluronovou. Rychle a jednoduše se vstřebává a skvěle chutná. Pravidelným užíváním jsou na těle vidět změny už za pár týdnů. KetoMix kolagen obsahuje hydrolyzovaný kolagen. Což velmi zjednodušeně znamená, že je snadněji přijatelný pro lidské tělo a vstřebává se přesně tam, kde má. Díky obsaženému vitaminu C posílí také vaši imunitu.

Proč je důležité doplňovat do těla kolagen?

    • Zpevňuje pokožku a zabraňuje jejímu vysychání.
    • Posiluje vlasy, nehty a zuby.
    • Zlepšuje pohyblivost kloubů a pružnost vazů a šlach.
    • Přispívá k normální funkci kostí, chrupavek a kůže.
    • Dodává řasám hustotu a nehtům pevnost.

Bát se přibývajícího věku není potřeba. Stárnout se dá i s půvabem a elegantně. Je vědecky dokázáno, že příjem kolagenu zpomaluje proces stárnutí pokožky, zlepšuje její kvalitu i celkové zdraví těla. Mix kolagen s kyselinou hyaluronovou objednávejte na www.ketomix.cz.
Ketomix kolagen


Pravidla soutěže:
Soutěž o KetoMix Kolagen s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C probíhá od pondělí 6. prosince do 12. prosince.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 1 + 1 KetoMix Kolagen s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C,  jak vánoční dárek pro sebe, ale rovnou i pro někoho blízkého.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 23. prosince 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu a další informace naleznete na stránkách KetoMix
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice