Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o udržitelné balíčky TENTO pro péči o krásu

12.04. - 25.04. 2021 | Aktuální soutěže

Tento kuchyňské utěrky















Udržitelná řešení hledejte i při péči o krásu a osobní hygienu. Vyhrajte balíček s ekologickým odličovacím tamponkem, přírodní lufou a novými jemnějšími a pevnějšími papírovými produkty denní spotřeby značky Tento. Veškeré produkty značky Tento pocházejí z obnovitelného dřeva, které se získává z udržitelně obhospodařovaných lesů. Díky úsporné výrobě a obalům s nízkým obsahem plastu jsou k přírodě ještě šetrnější, a vy tak uděláte pro životní prostředí něco dobrého bez snižování nároků na pohodlí a komfort.


Obnovitelný materiál z lesa a udržitelnost v každém kroku

Tento - toaletní papír

    • Hlavní surovina značky Tento se získává ze dřeva, které pochází z udržitelně obhospodařovaných lesů rozrůstajících se rychleji, než jsou vytěžovány. Přibližně 90 % dřeva, které značka Tento využívá, je certifikováno a u 100 % dřeva lze vystopovat původ až k jeho udržitelným kořenům.

    • Otázka udržitelnosti se promítá i do výroby, kde je kladen důraz na efektivní práci se zdroji i energií, logistického řešení od ukládání produktů na palety až po samotnou přepravu i vzdálenost, kterou produkty Tento urazí na cestě ke spotřebiteli, čímž se snižují emise CO2.

    • Na obalech záleží, zvláště pak u produktů pro osobní hygienu. Tento se zavázalo ke zlepšování udržitelnosti obalů a od roku 2018 zredukovalo plasty v obalových fóliích o 17 % bez snížení nároků na bezpečné a hygienické balení.
 
kuchyňské utěrky TENTO



Pravidla soutěže:
14denní soutěž o udržitelné balíčky TENTO pro péči o krásu probíhá od pondělí  12. dubna do neděle 25. dubna 2021.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, se může těšit na balíček s inovovanými produkty TENTO pro osobní hygienu a kosmetické vychytávky, které vaši péči o krásu udělají udržitelnější.


balíček TENTO
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. dubna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. května na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 26. dubna 2021.


Nápovědu najdete na stránkách TENTO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !