Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte 100% přírodní bylinný nápoj Suwoda proti nachlazení

11.01. - 17.01. 2021 | Aktuální soutěže

Suwoda










AJURVÉDSKÝ NÁPOJ PROTI RÝMĚ, KAŠLI A NACHLAZENÍ


Firma Pafaas zdravizesrilanky.cz dováží na náš trh i další přírodní produkty vyrobené na základě ajurvédy i tradiční srílanské medicíny. Na webu zde naleznete produkty podporující detoxikaci organismu, regeneraci a očistu těla, hubnutí, správné trávení, sexuální a tělesnou kondici, mladistvost, péči o ústní dutinu, péči o zrak, péči o vlasy atd. Dále produkty zmírňující bolesti hlavy, žaludeční problémy, nevolnost, nachlazení, rýmu a kašel, bolesti zad, kloubů a svalů, vysoký tlak, nespavost, diabetes, cholesterol atd.

Suwoda - Stop nachlazení - 100% přírodní bylinný nápoj

Rychle učínkuje, vhodný jako prevence i léčba při nachlazení, rýmě a kašli. Tradiční bylinný prostředek uvolňující obtíže při rýmě, kýchání, nachlazení, bolesti hlavy, bolesti v krku a teplotě.
Jedná se o podobný ajurvédský nápoj jako SAMAHAN, jen je přímo z bylin (není koncentrovaný a rozpustný) a je vhodný i pro diabetiky protože neobsahuje cukr! Vyzkoušejte SUWODU právě teď.
Rychle učínkuje, vhodný jako prevence i léčba při nachlazení, rýmě a kašli.
Suwoda - stop nachlazení

Pravidla soutěže:
Soutěž o 100% přírodní bylinný nápoj Suwoda proti nachlazení probíhá od pondělí 11. ledna do 17. ledna 2021. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček produktů: 4 x Suwoda – stop nachlazení, 1 x Kokosová voda s aloe vera, 1 x Ašvaganda 100g a 1 x Triphala 100 g.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. ledna 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 18. února 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Odpověď hledejte na www.zdravizesrilanky.cz
nebo na novém webu www.suwoda.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !