Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte 2 kg balení krmiva Marp Holistic pro vaši kočku!

12.02. - 18.02. 2024 | Aktuální soutěže
Krmiva Pučálka výhra - 2 kg balení krmiva Marp Holistic pro vaši kočku






















Máte doma mlsnou kočku? Martin Pučálka
Dopřejte jí to nejkvalitnější plnohodnotné krmivo, kterým je Marp Holistic.  Je vyrobené bez obilovin s vysokým obsahem sušeného a čerstvého masa z jednoho druhu zvířete, které zpravidla pochází z volných chovů. Díky tomu je dobře stravitelné a má pozitivní vliv na celý organismus kočky.

Každý majitel domácího mazlíčka by měl usilovat o to, aby jeho zvíře prospívalo co nejlépe, bylo v dobré kondici a nemělo zdravotní komplikace. To vše ovlivňuje především zdravá a vyvážená kvalitní strava se správnou kombinací surovin. A přesně to splňuje řada Marp Holistic bez obilovin, konzervantů a umělých barviv, která je ideální i pro mazlíčky s citlivým zažíváním. Ve složení se ukrývá navíc taurin a vitamin A pro podporu srdce a zraku, ale i optimální poměr Omega 3 a Omega 6, Zinek a Biotin.

Více informací najdete na www.marppetfood.cz anebo www.krmiva-pucalka.cz

výhra - Krmivo pro kočky Marp HolisticPravidla soutěže:
Soutěž o krmivo Marp Holistic probíhá od pondělí 12. února do neděle 18. února.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 kg balení prémiového krmiva Marp Holistic Chicken CAT, které neobsahuje obiloviny, syntetické konzervanty a barviva. Je obohacené o taurin, který pomáhá s udržením zdravého srdce a zraku. Granule jsou vhodné pro koťata i dospělé kočky v každém věku.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  19. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 

Nápovědu najdete na stránkách krmiva Marp Holistic
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !