Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte 3x balíček doplňků stravy od společnosti Vitar, s.r.o. v hodnotě 500 Kč!

25.03. - 31.03. 2024 | Aktuální soutěže

Je důležité být zdravý 

a vést zdravější život.


Mít v pořádku střevní mikroflóru je základ. Ve hře je nejen samotný stav trávicí soustavy, ale také správná funkce imunitního systému. Ve sliznici tlustého střeva se totiž nachází obrovské množství buněk, které mají na naši obranyschopnost velký vliv. Proto je důležité udržovat střevní mikroflóru v harmonii, s čímž mohou pomoci i probiotika.

Harmonie střevní mikroflóry může být narušena celou řadou vlivů jako jsou nevhodná strava, přemíra cukrů, překyselení organizmu, stres či užívání antibiotik. Tedy jevy, se kterými se často v našem běžném životě setkáváme.

Probiotika představují živé kultury, které osidlují náš trávicí systém. Jejich činnost je jednoznačně příznivá – působí právě na střevní mikroflóru, proto se doporučuje například pravidelný příjem mléčných kysaných výrobků, které probiotika obsahují. Další možností pro doplnění jsou doplňky stravy včetně novinky od VITARu – tradičního českého výrobce vitaminových doplňků.

Probiotika se 4 kmeny a velkou odolností
Vitar Probiotika nabízejí velmi pohodlný způsob užívání i vyladěné složení s dalšími podpůrnými látkami pro harmonii střevní mikroflóry a imunitního systému. Jedná se o sypkou formu s pomerančovou příchutí v jednorázových sáčcích (stick packy), které stačí vysypat do úst.
prebiotika Vitar










S každou dávkou dodáte tělu 2 miliardy probiotik 4 různých kmenů. Výhodou této různorodosti je širší spektrum probiotik a rozsáhlejší osídlení zažívacího traktu. Mezi těmito čtyřmi kmeny je navíc LactoSpore® – Bacillus coagulans vyznačující se odolností vůči vysokým teplotám a kyselému prostředí v žaludku. Díky tomu se živé kultury probiotik dostanou v maximální míře do trávicího traktu, kde je cílové místo jejich působení.

Prebiotika a vitaminy – velké plus pro vásvýherní balíček od Vitaru

Kromě probiotických kultur obsahuje doplněk stravy od VITARu také rozpustnou prebiotickou vlákninu, která je sama o sobě přínosem pro střevní mikrobiom s příznivým vlivem na trávení, a může také sloužit jako potrava pro probiotické bakterie.
Synergický efekt obsažených účinných látek podporují i vitaminy C a D, které přispívají ke správné činnosti imunitního systému.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky doplňků stravy od společnosti Vitar, s.r.o. probíhá od pondělí 25. března do neděle 31. března. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dárkový balíček produktů firmy VITAR, s.r.o. v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. dubna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu na soutěžní otázku naleznete na:
NOVINKA: Vitar Probiotika ve stick packu pro harmonii střevní mikroflóry | VITAR, s.r.o.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !