Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte 3x balíček produktů od společnosti Vitar, s.r.o. v hodnotě 500 Kč!

1.04. - 7.04. 2024 | Aktuální soutěže
Kdo by nechtěl krásnou bronzovou pleť. Těch nejlepších odstínů dosahujeme během léta, přípravy na opalování a vytoužený stav ale začínají mnohem dříve. Je totiž potřeba pleť na sluneční paprsky nachystat a dodat jí, co potřebuje, aby dosáhla zdravého a krásného opálení. Proto je tu Vitar Super beta-karoten. Obsahuje kromě beta-karotenu i přírodní rostlinné extrakty a vitaminy.

Zatímco svůj volný čas a vytoužený letní odpočinek si plánujeme dlouho dopředu, na důležitou přípravu našeho těla na sluneční paprsky často zapomínáme, byť přicházejí už na jaře a na přípravu pokožky je třeba myslet včas – zhruba dva až tři měsíce před sluněním.
Právě v této době oceníte příjem beta-karotenu, který pečuje o pokožku a pomáhá jí získat a udržet krásnou barvu po pobytu na slunci. To znamená, že už je jeho čas.

Co je beta-karoten zač?

Beta-karoten patří do skupiny karotenoidů, z nichž je asi nejznámější. Jedná se o provitamin A, tzn. že z něj vzniká právě vitamin A, a to až dvě molekuly z jedné molekuly beta-karotenu. Vitamin A je přínosem mimo jiné pro stav naší pokožky, o kterou nám jde v souvislosti s opalováním především.

Vitar betakaroten














Na stav pokožky, ale i vlasů a nehtů, které sluncem také trpí, má pozitivní vliv i sedmikráska obecná nebo měsíček lékařský, který je zdrojem přírodních karotenoidů luteinu a zeaxantinu. Pomáhá také biotin neboli vitamin B7, který je nazývaný též vitaminem H. Písmeno H je odvozeno od německého slova haut (kůže), jeho spojení s pokožkou je tak zřejmé. A pomoci mohou i další látky, které nám pomáhají vyrovnat se s negativními vlivy slunečního záření, které tak rádi vyhledáváme.

Proto se před letní sezonou vyplatí spolehnout na komplexní přípravky s obsahem beta-karotenu pro zdravé a krásné opálení. Hned sedm účinných látek obsahuje oblíbený Vitar Super beta-karoten. Najdete v něm kromě přírodního extraktu z měsíčku lékařského i extrakt ze sedmikrásky obecné, samozřejmě beta-karoten, a k tomu další prospěšné látky – biotin, vitamin C a E. výhry - Vitar

Vitar Super beta-karoten se sedmikráskou a měsíčkem vyniká komplexním složením se sedmi aktivními látkami pro krásné bronzové opálení s dlouhotrvajícím efektem:

Vitar Super beta-karoten je vhodné začít užívat nejpozději 3 týdny před opalovací sezónou a pokračovat v užívání po celou její dobu.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky produktů od společnosti Vitar probíhá od pondělí 1. dubna do neděle 7. dubna 2024. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dárkový balíček produktů firmy VITAR, s.r.o. v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  8. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 5. května 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu na soutěžní otázku naleznete na:
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !