8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček bezlaktózových výrobků MEGGLE!

4.10. - 10.10. 2021 | Aktuální soutěže
Meggle














Bezlaktózové výrobky jsou oblíbené nejen u lidí, které trápí intolerance na laktózu, ale i u těch, kteří si potrpí na zdravý životní styl. Jsou totiž chutné, lehké a především velmi dobře stravitelné.

Bezlaktozy mléko MEGGLENení žádným tajemstvím, že laktóza v mléce často způsobuje nadýmání nebo nevolnost, některým lidem může být těžko, cítí se unavení a „nafouknutí“. Není nic jednoduššího, než vyzkoušet variantu bez laktózy. Nemusíte se bát, že byste tělo nějak ochudili, všechny výrobky mají totiž stejnou výživovou hodnotu jako běžné kravské mléko, avšak nijak nezatěžují trávicí trakt. Bezlaktózové produkty jsou tak skvělou variantou pro každého, komu laktóza nedělá dobře a zároveň se nechtějí vzdát mléčných výrobků. Lidský organismus totiž látky obsažené v mléce potřebuje a je pro něj mnohem přirozenější získat je touto cestou než například formou potravinových doplňků.

Není divu, že bezlaktózových výrobků je na trhu čím dál víc – vlastní řadu má i firma MEGGLE, která vyrábí jak mléko, tak i smetanu na vaření či ke šlehání, tvaroh a tolik oblíbený cottage cheese. Všechny produkty jsou čistě přírodní, vyráběné tradiční metodou a bez konzervantů. Mají skvělou chuť, protože obsahují všechny přírodní složky, které dělají mléčné výrobky plnohodnotné: vitaminy, minerální látky, bílkoviny a tuk. Dokonale tak naplňují představy o zdravé a chutné mléčné pochoutce, která může být rychlou snídaní, osvěžující svačinou nebo lehkou večeří. Lahodnou chuť bezlaktózových výrobků si vychutnáte v moučnících a ovocných salátech, ale také na zmrzlině, pudinku či kávě.
MEGGLE



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček bezlaktózových výrobků MEGGLE probíhá od pondělí 4. října do neděle 10.října.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček bezlaktózových výrobků MEGGLE v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. října 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. října 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách bezlaktózových výrobků MEGGLE
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !