Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček doplňků stravy a nedejte šanci podzimní depce

13.11. - 19.11. 2023 | Aktuální soutěže

Naturevia




Dušičky a listopadové plačtivé počasí s sebou přinášejí splíny. Člověk propadá chmurám a příliš mu neprospějí ani krátící se dny a změna času. Pokud jste smutní, unavení a podzimní 'depka' je vaše dobrá známá, soutěžte s námi o kvalitní doplňky stravy Naturevia, které vám pomohou zahnat podzimní splíny a také se díky nim lépe vyspíte.


Pořádná porce hořčíku pro nervy


Naturevia Magnesium 1 MEGA
Listopad bývá jedním z nejnáročnějších měsíců v roce. Během něj se totiž dohání spousta věcí. Takže stres a zátěž jsou v tomto období enormní. Nelze se tak divit, že občas někomu povolí nervy. Pokud však reagujete podrážděně téměř na cokoliv, jste rozladění, unavení a došly vám síly, je na čase doplnit hořčík. Právě při stresu se zásoba tohoto minerálu rychle vyčerpává. Dodat svému tělu magnesium byste měli hned ze dvou důvodů. Zaprvé, pomůže ulevit při nervovém nebo psychickém napětí. Zadruhé, přispívají k tomu, abyste měli dostatek potřebné energie. Pokud jste ve velkém stresu či podáváte velké výkony (ať už fyzické či mentální), rozhodně vsaďte na doplněk stravy Naturevia Magnesium 1 MEGA, jehož jedna malá tabletka obsahuje opravdu pořádnou porci potřebného minerálu a zajistí vám potřebný přísun hořčíku. Vaše nervy pak budou jako ze železa.

Naturevia Sleepnox forte



Zmírnit napětí pomohou bylinky


Pro zlepšení nálady můžete udělat hodně i vy sami. Neutápějte se v žalu, ale místo toho někam vyrazte. Na výstavu, do kina či divadla. Nebo si aspoň otevřete svoji oblíbenou knížku. Pomůže vám to přijít na jiné myšlenky. Prostě se na chvilku zastavte a pokuste se zklidnit. V tom, abyste se dostatečně uvolnili a vyčistili si před spaním hlavu vám pomohou i bylinky. Ideální je například extra silná směs kozlíku lékařského, chmelu otáčivého, mučenky pletní a meduňky lékařské, kterou obsahuje přípravek Naturevia Sleepnox Forte. Díky němu se můžete snáze zbavit napětí a lépe pak usnete.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček doplňků stravy Naturevia probíhá od pondělí 13. listopadu do neděle 19. listopadu 2023. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček přípravků Naturevia, který obsahuje doplňky stravy Magnesium 1 MEGA a Sleepnox Forte v hodnotě cca 400 Kč.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. listopadu výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Naturevia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !