Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček doplňků stravy na jarní únavu

18.03. - 24.03. 2024 | Aktuální soutěže
Jste po zimě vyčerpaní a chybí vám „šťáva“? Nezoufejte! Jarní únava je jen přechodný stav. Soutěžte s námi o balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, které vám dodají potřebné látky a minerály. Díky nim budete opět překypovat energií a vitalitou.

Hořčík sníží únavu


Pokud se cítíte slabí jako moucha a stačí jen málo, abyste odpadli, vsaďte na hořčík neboli magnesium. Právě tento minerál přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Zároveň je důležitý pro energický metabolismus i správnou funkci nervového systému a svalů. Jeho dostatečný přísun pomůže předcházet výskytu nepříjemných svalových křečí, které se mohou objevit při či po sportu. Oceníte jej však i v případě psychicky náročných dnů. 
Naturevia Magnesium 1 MEGAJeho ideálním zdrojem je doplněk stravy Naturevia Magnesium 1 MEGA, jehož jedna malá tableta obsahuje pořádnou extra porci hořčíku, díky které se snadno popasujete, jak s fyzickými tak psychickými výzvami. Balení obsahuje 90 tablet, takže vám vydrží tři měsíce.

Energie v kapsli


Víte, jak se říká koenzymu Q10? Elixír mládí, proto na něj nezapomínejte. Pokud se chcete vrátit do formy a na jaře překypovat energií a vitalitou, rozhodně jej začněte užívat. Tato životně důležitá látka se zařazuje k vitaminům a má klíčovou roli při tvorbě energie i při prevenci buněčné degradace. Jenže kolem čtyřicítky začne jeho produkce klesat a při jeho nedostatečné hladině nedokáže tělo vyrobit dostatek energie. To je důvod, proč se cítíte Naturevia Koenzym Q10 Cardiounavení.

Chcete-li tento proces zpomalit, můžete vsadit na doplněk stravy Naturevia Koenzym Q10 Cardio, jehož jedna kapsle obsahuje extra silnou dávku vysoce kvalitního koenzymu Q10, selenu a vitaminů B a E, které společně pomáhají odstraňovat volné radikály a ochraňují buňky před poškozením. Mimochodem věděli jste, že koenzym Q10 a selen společnými silami také pomáhají zpomalit biologické stárnutí a přispívají k delšímu aktivnímu životu? To jsou pádné argumenty, proč byste měli koenzym Q10 užívat. V případě přípravku Naturevia vám bude stačit jedna kapsle denně a budete mít potřebnou denní porci životabudiče s přehledem zajištěnou.

Díky této dvojici se s jarní únavou lépe popasujete a budete mít spoustu elánu, abyste si mohli každý jarní den užívat naplno!


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček doplňků stravy Naturevia na jarní únavu probíhá od pondělí 18. března do neděle 24. března. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje Koenzym Q10 Cardio a Magnesium 1 MEGA v hodnotě 650 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. března 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. dubna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Naturevia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !