MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček doplňků stravy Salus a užijte si jaro naplno

19.02. - 25.02. 2024 | Aktuální soutěže
Salus Floradix Magnesium


















Chcete letos zatočit s jarní únavou? Chystáte se po dlouhé zimě pomalu opět vyběhnout do přírody? Nepodceňte přípravu a dopřejte si vitamíny, minerály a další tělu prospěšné látky, které podpoří vaši kondičku. Hodit se vám mohou doplňky stravy německé značky Salus, která koncentrovanou sílu přírody přináší již více než 100 let.  
 
Pocit vyčerpání mnozí považují za nedílnou součást jara. Ve skutečnosti se ale jedná o častý projev nedostatku železa. K jeho doplnění je vhodná především pestrá a vyvážená strava, sáhnout však můžete také po tekutém přípravku Salus Floradix Železo+. Vyniká dobrou vstřebatelností železa a komplexním složením, v němž najdete i další látky přispívající ke snížení míry únavy a vyčerpání. Jsou jimi vitamíny B2, B6, B12 a C. V tomto doplňku stravy jsou rovněž obsaženy výtažky z bylin a ovocné šťávy podporující správné trávení.

V balíčku, který máme připravený pro tři výherce této soutěže, najdete i Salus Floradix Magnesium. Ten se může stát užitečným pomocníkem pro sportovce, protože hořčík je dobře známý svým příznivým vlivem na správnou činnost svalů. Podporuje také normální činnost nervové soustavy a psychiky, a navíc přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Oceníte ho tedy nejen v běžném životě, ale i v náročnějším období. Ani ve složení tohoto doplňku stravy nechybí výtažky z bylin podporujících správné trávení, například heřmánku nebo fenyklu. Navíc má příjemnou ovocnou chuť.
Salus Floradix Železo+





















Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček doplňků stravy Salus probíhá od pondělí 19. února do neděle 25. února 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají doplňky stravy Salus Floradix Železo+ (250 ml) a Salus Floradix Magnesium (250 ml).


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  26. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Správnou odpověď i další informace k těmto i dalším přípravkům 
značky Salus najdete na www.floradix-zelezo.cz

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !