Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček na posílení imunity celé rodiny!

12.02. - 18.02. 2024 | Aktuální soutěže
Supradyn
















Jak pomoci dětské imunitě v období, které je bohaté na různé virózy a nedostatek slunečních dní? A aby toho nebylo málo ne vždy je jednoduché děti přimět ke konzumaci čerstvé zeleniny a ovoce, které jsou pro dobrou imunitu v zimních měsících klíčové. 

Vyzkoušejte novinku – Supradyn Immune KIDS – vitaminy a minerály pro podporu imunity v chutné a hravé formě! Jde o chutné želé gummies se třemi příchutěmi a to jahoda, pomeranč a papája. Chuť, kterou si vaše děti jednoduše zamilují. Tento produkt má složení zaměřené na doplnění vitamínu a minerálů, které jsou oceňovány v podpoře imunity. Základem je pak silná trojkombinace vitamínu C, D a ...... Silná trojka, když to venku fouká! Doporučuje se užívat preventivně celou zimu.

Součástí balíčku je i balíček tablet Supradyn CoQ10 energy. Každá tableta obsahuje 13 vitamínů, včetně vitamínu C a vitamínů skupiny B, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Celkem 9 minerálů včetně zinku a železa napomáhá kognitivním funkcím a koenzym Q10 je důležitý při produkci energie. Jde tedy o kombinaci vitamínů a minerálů, včetně vitamínu C, B zinku, železa, koenzymu Q10 a dalších, díky kterým můžete zůstat aktivní.
Supradyn















Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček na posílení imunity celé rodiny probíhá od pondělí 12. února do neděle 18. února. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček na posílení imunity celé rodiny - Supradyn Immune KIDS a tablety Supradyn CoQ10 energy.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  19. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 

Více informací o produktech a inspiraci, jak pečovat o imunitu 
a podporovat svou energii naleznete na www.supradyn.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !