8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček nízkokalorických konjakových těstovin Slim Pasta

10.05. - 16.05. 2021 | Aktuální soutěže
Slim Pasta















Blížící se teplé počasí je obdobím nových výzev. Snižování hmotnosti, změna jídelníčku a očista těla patří mezi nejčastější plány. Pusťte se toho s radostí a nejlépe bez hladovění. Jestli si nechcete lámat hlavu s počítáním kalorií a omezovat se v jídle, sáhněte po hitu posledních měsíců. Zařaďte do stravovacího plánu doslova zázračnou potravinu, která odlehčí váš jídelníček, pomůže snížit příjem kalorií, naplní žaludek dosyta a díky rychlé přípravě také ušetří čas v kuchyni.

 

Zázračný konjak Slim Pasta - Spagetti


V tuzemsku jsou konjakové přílohy známe pod značkou Slim Pasta. Tato zdravá alternativa klasických těstovin a rýže obsahuje pouhých 9 kcal na 100 g, což je o 94 % kalorií méně. Pokud se rozhodnete zařadit konjakové přílohy do jídelníčku, máte jistotu, že tělu dopřáváte potravinu, která je nejen zdravá, ale je také skvělým doplňkem při hubnutí. Konjakové přílohy jsou bohatým zdrojem vlákniny glukomannan, která aktivně přispívá ke snižování hmotnosti. Je totiž schopen nabobtnat až na 50násobek své původní hmotnosti. Díky tomu vás konjakové přílohy, i přes zanedbatelný energetický příjem, skvěle zasytí a potlačí hlad.
 

Ušetříte čas v kuchyni


Konjakové přílohy Slim Pasta se nemusí vařit, což vám významně urychlí přípravu jídel. Díky neutrální chuti je můžete připravit na mnoho způsobů a vaší fantazii se meze nekladou. Ideální je kombinace se zeleninou na vegetariánský způsob, nebo s masem a rybami. Slim Pasta je vhodná také do polévek, na přípravu smoothies i sladkých jídel. V nabídce naleznete nudle, špagety, fettuccine, penne, lasagne, ale i tolik oblíbenou rýži. Cítíte se v kondici a nepotřebujete výrazně omezovat příjem sacharidů? Vyzkoušejte řadu CarbX, určenou speciálně pro sportovce. A pokud nemáte na vaření čas, naše nízkokalorická hotová jídla si zamilujete. Mají skvělou chuť a jsou do minuty na stole.

Pro koho je Slim pasta vhodná?


Konjakové přílohy Slim Pasta jsou veganské, bezlepkové, zcela bez sacharidů, tuků a soli. Nenajdete v nich ani laktózu či přidaná barviva. Proto jsou vynikající volbou pro vegany, vegetariány, celiaky, diabetiky a pro ty, kdo se potýkají s intolerancí na laktózu nebo trpí obezitou.
Zajímá vás víc?  Podívejte se na www.slimpasta.cz nebo nám napište nám na instagram či facebook Slim Pasta CZ.
Slim Pasta



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky nízkokalorických konjakových těstovin Slim Pasta  probíhá od pondělí 10. května do neděle 16. května.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček od Slim Pasta, který obsahuje 2x Slim Pastu v nálevu, řadu CarbX a hotové jídlo.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. května 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu naleznete na stránkách Slim Pasta
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !