Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček plný energie a okouzlujících chutí

30.08. - 5.09. 2021 | Aktuální soutěže
Arašídový krém s čokoládou


















Někdy stačí jen trochu víc energie a celý náš pohled na svět se změní. Spolehlivým zdrojem této neviditelné síly je příroda. Většina z nás si je vědoma toho, jak moc důležité je složení našeho jídelníčku. Pak ale většinou zvítězí zažité stereotypy a my jíme jen to, co se nám zdá nejdostupnější. A právě v tomhle se často pleteme. Současné možnosti nakupování nám dávají skvělou příležitost dostat se ke kvalitním přírodním potravinám, které jsou vyladěny do okouzlující chuti a strávníkům nabízí tu zázračnou špetku energie navíc, která může vše proměnit.

Granola od NATUJeden z těchto přírodních ostrovů se jmenuje NATU. V jeho DNA je vášeň pro vše, co souvisí s přírodou. Když jejich e-shop www.natu.cz navštívíte, otevře se před vámi pořádně bohaté menu, ve kterém si snadno vyberete svůj vlastní košík přírodních potravin. Kromě toho získáte jednoduše zpracované informace o tom, z čeho vybíráte a jaké jsou benefity jednotlivých potravin.

NATU
je výrobcem přírodních potravin a jeho produkty snesou ty nejpřísnější kritéria čistého přírodního složení, chuti i lehkosti přípravy. Už jen cesta na www.natu.cz vás inspiruje pohledem k dalším aktivitám, které jsou pro zdravý životní styl důležité.

Pokud nejste fanoušky online nákupů, můžete navštívit některou z prodejen nebo showroom NATU.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček plný energie NATU probíhá od pondělí 30. srpna do neděle 5. září.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček plný energie NATU:

výhra NATU
Granolove Višeň a karob 350 g, Kokosové chipsy slaný karamel BIO 70g, Arašídový krém s hořkou čokoládou 300g, Energy shot bio 100ml a Lyo mix borůvka & jahoda 35g.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. září  2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. září 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách eshopu NATU
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !