Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček tekutých doplňků stravy Salus s vitamíny od A po E

24.01. - 30.01. 2022 | Aktuální soutěže
-Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu-
Salus Floradix Epresat





















Snažíte se v chladných dnech podpořit svůj organismus, jak jen to jde? Užitečnými pomocníky se vám stanou Salus Floradix Epresat a Salus Floradix Kindervital s vyladěným složením. Najdete v něm vitamíny od A po E, a kromě nich také výtažky z bylin a koncentráty ovocných šťáv. Díky nim vás potěší příjemnou chutí.

Společným jmenovatelem obou přípravků, které máme připravené pro výherce této soutěže, je příznivý vliv na správnou funkci imunitního systému. Obsahují totiž vitamíny A, B6, C a D, které na ni blahodárně působí. Ve složení Salus Floradix Epresat tento účinek podporují i výtažky z proslulého rakytníku řešetlákového. Přípravek je zároveň zdrojem látek, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání, a tak vám pomůže lépe zvládnout náročné období kratších dnů a delších nocí. Salus Floradix KindervitalMá tekutou formu, která je pro tělo dobře vstřebatelná. Díky směsi koncentrátů z ovocných šťáv, například z pomeranče, citronu, meruňky či hroznového vína, si navíc můžete svou pravidelnou dávku vitamínů vychutnat.

Salus Floradix Kindervital obsahuje kromě vitamínů od A po E i vápník potřebný například pro udržení normálního stavu kostí i zubů. Vhodný je pro děti od tří let a výborně se hodí především pro ty, které v obdobní růstu potřebují dostatek vitamínů a minerálních látek, ale ne vždy ocení snahu o pestrou a vyváženou stravu. Užívání přípravku jim zpříjemní ovocná chuť, na níž mají svůj podíl koncentráty ovocných šťáv, například z hroznového vína, meruňky, jablka či ananasu

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček tekutých doplňků stravy Salus s vitamíny od A po E  probíhá od pondělí 24. ledna do neděle 30. ledna.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček obsahující: 1 x tekutý doplněk stravy Salus Floradix Kindervital 250 ml a 1 x tekutý doplněk stravy Salus Floradix Epresat 250 ml.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 31. ledna 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 27. února 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď na soutěžní otázku
i další informace o přípravku najdete na webu Floradix
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !