Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 27.10. 2024
Dnes má svátek Šarlota,Zoja,Zoe
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte brusinky a D-manózu od Naturevia na močák

17.06. - 23.06. 2024 | Aktuální soutěže

vyhrajte s Naturevia











Dovolená, koupání a letní radovánky jsou tu! Ale pozor, stačí málo a dovádění během volných letních dnů může skončit nepříjemnostmi. Pokud jste náchylní k letním potížím a sem tam vás chytne „močák“, snažte se rizikům vyhnout a mějte u sebe vybavenou lékárničku. Soutěžte s námi a získejte do ní doplňky stravy Naturevia, které vám pomohou udržet zdravé močové cesty.

Naturevia Mega BrusinkySíla brusinek a manózy


Řada z nás důvěrně zná řezání a pálení při močení, které jsou prvními signály problémů. Pokud se objeví, je potřeba se vrhnout do boje. V něm vám pomůže komplexní přípravek Naturevia UroPerfect Manóza Rapid, který obsahuje brusinky, D-manózu, extrakt ze zlatobýlu a vitamin D, jenž podpoří imunitu. Spojení D-manózy a brusinek je velmi důležité, protože společně mohou ještě účinněji bránit přilnutí bakterií E.coli na sliznici močových cest. Zatímco D-manóza působí rychle, brusinky pak dlouhodobě. Zlatobýl přispívá ke zvýšení vylučování moči, takže pomůže nebezpečné bakterie z těla vyplavit a tím zabrání jejich řádění. Také podporuje správnou funkci močových cest. Doplněk stravy je bez barviv, cukru i umělých sladidel a je balen v praktických sáčcích, jejichž obsah stačí smíchat s trochou vody a vypít. Takže díky němu zvýšíte příjem tekutin a právě dostatečná hydratace je pro zdraví močových cest zásadní.


 Naturevia Mega Brusinky se zlatobýlem

Když chcete udělat něco navíc 


Jestli o sobě víte, že vám stačí málo a problém je na světě, vsaďte na prevenci. Dodržujte rady odborníků. Neseďte na studeném, abyste neprochladli. Nezůstávejte v mokrých plavkách a dostatečně pijte. V rizikovém období pak užívejte ještě preparát s brusinkami. Sáhnout můžete třeba po doplňku stravy Naturevia Mega Brusinky, jenž obsahuje extrakty z kanadských brusinek a zlatobýlu, takže podporuje správnou funkci močového měchýře a dolních močových cest. Zároveň přispívá k tvorbě moči a tím pomáhá vyplavovat bakterie z těla.

Díky této dvojici přípravků získáte z přírody to nejsilnější a potížím byste měli předejít. Pokud se přesto letní potíže objeví, budete mít aspoň po ruce první pomoc.  


Pravidla soutěže:
Soutěž o brusinky a D-manózu od Naturevia probíhá od pondělí 17. června do neděle 23. června 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje UroPerfect Manóza Rapid a Mega Brusinky v hodnotě 800 Kč.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne  24. června 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. července 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Naturevia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků