Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte delikátní oříškový krém Fitnutka od Fitshaker

20.03. - 26.03. 2023 | Aktuální soutěže
Online fitness platformu Fitshaker známe především jako specialistu na cvičení a zdravý pohyb. Pro milovníky zdravého životního stylu a stravování nyní přichází s novinkou, dvěma novými druhy delikatesy Fitnutka.

Na výběr jsou již tři druhy této oříškové pomazánky a vy si tak můžete vybrat mezi arašídy s proteinem, kešu s kokosem nebo lískovými ořechy s čokoládou. Fitnutky nejenže jsou chuťově vynikající, ale navíc i velmi zdravé. Krém je bohatý na vysoce kvalitní bílkoviny a neobsahuje žádné zdraví škodlivé látky, mléko nebo palmový olej.

Arašídová pochoutka s vysokým obsahem proteinů


FitnutkaArašídový krém je díky svému složení bohatý na protein, který obsahují nejen arašídy, ale i přidaný rýžový protein. Do vašeho jídelníčku doplní bílkoviny, které zajistí zdraví kostí a růst svalů, ale také zrychlení metabolismu či regeneraci. Krom toho mají arašídy i vysoký obsah zdraví prospěšné vlákniny. Balení o hmotnosti 330 g pořídíte za 329 Kč.

Bio pomazánka z kešu ořechů a kokosu


Ve Fitnutce kešu s kokosem převládají kešu ořechy, jež obsahují převážně tělu prospěšné nenasycené mastné kyseliny. Tyto ořechy mají i vysoký podíl vlákniny a proteinů, díky nimž máme delší dobu pocit nasycení. Kokos, který chuti dominuje a pomazánku doplňuje, je rovněž dobrým zdrojem vlákniny, ale i mnoha prospěšných minerálů. Fitnutku, jejíž  veškeré přísady jsou v BIO kvalitě, zakoupíte v 330gramovém balení za 349 Kč.
Fitnutka


Tipy na recepty


Možností, jak si Fitnutku vychutnat, je spoustu. Někdo si jí rád přimíchá do kaše, smoothie či proteinového nápoje. Skvěle se hodí i jako náplň palačinek, přeliv lívanců nebo svačinka na kus pečiva či knackebrotu. Pár doporučení od nás naleznete zde: recepty s Fitnutkou.


Pravidla soutěže:
Soutěž o delikátní oříškový krém Fitnutka od Fitshaker probíhá od pondělí 20. března do neděle 26. března.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, vyhrají balíček a v něm rovnou dvě tyto pochoutky Fitnutka.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. března 2023 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. dubna 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Fitshaker
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !