Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte designový a ekologický balíček kapesníčků LastTissue

22.02. - 28.02. 2021 | Aktuální soutěže

kapesníčky LastTissue

















Seznamte se s jedinečnou novinkou, speciálním designovým, stylovým a ekologickým balíčkem kapesníčků LastTissue, který se stane pomocníkem nejen při nemoci, ale i elegantním doplňkem v jakékoli situaci. Nyní jej navíc u nás můžete vyhrát!

Tvůrci spojili ty nejlepší vlastnosti klasického látkového kapesníku s balíčkem papírových kapesníčků, a tak mohl vzniknout LastTissue. Novinka na první pohled upoutá samotným balení, tedy pouzdrem kapesníčků. To je vyrobeno ze 100 % šetrného, extra jemného a zdravotně nezávadného silikonu té nejvyšší kvality, navíc vše v designu stylového pouzdra na patent. Po jeho otevření na nás čeká 6 bílých látkových kapesníčků z organické bavlny, které kromě přírody, šetří i náš nos a jeho pokožku a jsou k němu maximálně šetrné.

Tím ale výhody a vychytávky LastTissue nekončí. Díky speciálnímu průřezu v dolní části pouzdra je možné kapesníky snadno vytahovat bez nutnosti jeho otevření a ihned používat. Po použití je jednoduše vrátíme zpět do pouzdra a máme po starostech. Svrchní kapesníček v balení totiž obsahuje speciální našitou silikonovou bariéru, která jasně odděluje čisté kapesníčky od použitých. Ty následně stačí klasicky vyprat v pračce na 60 stupňů, naplnit a znovu a znovu používat. Využít navíc můžeme i náhradní balení samotných kapesníčků, což nám při viróze skutečně přijde vhod. S LastTissue nemusíme ztrácet styl ani při nemoci.
kapesníčky LastTissue

Pravidla soutěže:
Soutěž o designový a ekologický balíček kapesníčků LastTissue probíhá od pondělí 22. února do 28. února.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají designový a ekologický balíček kapesníčků LastTissue.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. března 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. března 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kapesníčků LastTissue
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle